Tennis

Jamel

Administrator
Forumleiding
Het was echt top vanavond! Drie hele leuke sets gezien. Echt een wereld van verschil, live langs de baan kijken of op tv. Het lijkt allemaal veel sneller te gaan als je erbij bent. We hadden mooie plekken in het midden en zaten op een paar meter van de bar, dus tussen de games door mooi steeds een biertje kunnen halen. Het sfeertje bij tennis is totaal anders dan bij andere sporten, maar dat is geen verrassing. Toch een beetje de sport van de elite.

Federer was vanavond niet top. Hij had erg veel moeite met het degelijke spel van Kohlschreiber en was in de rally zelfs iets minder dan de Duitser, die ik zeer goed vond spelen. Gelukkig liep zijn service wel uitstekend. Dat heeft hem er doorheen gesleept.

Ik vond Griekspoor tegen Haase ook indrukwekkend goed in de eerste set. Daar gaf op het einde van die set de ervaring echt de doorslag. De tweede set was zo'n set die je veel vaker ziet bij duels tussen spelers die ver van elkaar vandaan staan op de ranking. Als de hoger geplaatste speler zo'n eerste set eint, loopt hij er vaak overheen in de tweede. Haase was trouwens wel erg goed. Benieuwd wat hij morgen tegen Federer kan.

Al met al absoluut de moeite waard. En een aanrader voor iedere liefhebber van tennis.
 

Mommiej

Well-known member
1e halve finale morgen in Rotterdam Dimitrov - Goffin. In de andere halve finale komt sowieso Federer of Haase te staan. Voor toernooi is dat dus geslaagd met 3 van de 4 halve finaleplekken met vooraf gehoopte spelers.
 

Mommiej

Well-known member
Dubbele fout Haase op matchpoint #1. Federer def. Haase 4-6, 6-1, 6-1. Federer is weer nr.1 van de wereld!
 

De Groene Scout

Well-known member
Inderdaad ook de 3e set 6-1.
Haase mocht even een setje meedoen van de grote meester, maar moest daarna toch zijn meerdere erkennen.
 
Bovenaan