Premier League

Status
Niet open voor verdere reacties.

Eresd?g?

Banned
Koeman is de weg kwijt? Hij heeft die prutser van Twente nog gehaald ook. Die mag de tribunes verkennen.... Dat wordt nooit wat natuurlijk.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Die Yoshida die bij VVV zat die kan ook mee als back up bij Southampton. Dus wie weet dat Martina dat ook wel lukt. Nu tijd dat Koeman Immers eens komt ophalen.
 

Eresd?g?

Banned
Ik zie een Immers uiteindelijk spelers als Kramer en Babel volgen. P.L. daar verzuipt hij. Championship misschien... Brentford geen interesse? Als ze de stats van Immers zien! :p
 

Kielse Rat

Well-known member
Vandaag is de aankomende transfer van Bayern-boegbeeld Schweinsteiger naar Manchester United officieel afgerond. De transfersom zou om en bij de 20 miljoen liggen. United heeft zo dus zijn eerste grote versterking van dit seizoen beet.
 

Batigoal

Well-known member
Bovendien heeft Man Utd afgelopen week uitstekende zaken gedaan met het aantrekken van Matteo Darmian.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Man Utd moet komend seizoen Europees spelen, dus die kunnen wel een iets bredere selectie gebruiken. Dan is het leuk dat je een Depay erbij hebt.
 

Jozsef

New member
Goed verhaal gisteren in de papieren AD over de verstoorde relatie tussen van Gaal en van Persie.
Robin heeft groot gelijk, ik zou ook weggaan bij de freak. Lekker weer met plezier ballen.
 

Fabian

Active member
Van Persie is inderdaad weg.

Van Gaal laat daar weer eens zijn slechte kant zien. Zeg gewoon eerlijk tegen een dergelijke speler dat hij beter naar een andere club kan gaan zoeken, maar als ik alle reconstructies zo lees, heeft het wat weg van wegpesten.

Twee minuutje voor tijd in laten vallen, voor juist de beslissende wedstrijd buiten de selectie houden zonder opgaaf van reden en nu weer het apart trainen. Ik vind dat altijd zo nutteloos een dergelijke behandeling, vernederend zelfs. Co Adriaanse en Arie Haan waren daar ook een meester in trouwens. Dom gedrag.
 

Fabian

Active member
En de man die zo hield van het opleiden van zijn eigen spelers, houdt daar niet meer zo van. United geeft geld uit alsof het niets is.

Dat noem ik nog eens keihard van je geloof afvallen. Big spender Van Gaal.
 

fr-keff

Active member
Zonder Van Persie had 'zijn' WK er heel anders uit kunnen zien dus een beetje respect richting Robin is wel op zijn plaats. Blijft natuurlijk gewoon een goede spits voor een club. Jammer dat zijn keuze gevallen is op Fenerbache. Spelen die wel Europees dit jaar?
 

Jozsef

New member
Premier League

Van Persie had een deal met het bestuur. Na het WK, dat hij al niet fit moest spelen, zou hij 3 weken rust krijgen.
Controlfreak van Gaal kon dit natuurlijk niet over zijn kant laten gaan en eiste dat van Persie maar 2 weken vakantie zou nemen.
Hij was toch tenslotte zelf ook gelijk weer begonnen bij zijn nieuwe werkgever? (...)
De eigenzinnige van Persie had schijt aan van Gaal, en hield zich aan zijn afspraak met het bestuur. Zie daar de breuk.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan