vakx2.0

Banned
3-0.
De helft van het seizoen zit er alweer op voor PSV.
Zeker nog geen top, maar desondanks een niet onverdienstelijk voorsprong op 'de rest'.
Een voorsprong die morgen, hopelijk, nog wat groter wordt.

Achterover leunen en kijken maar....

Totti

New member
Eindelijk weer eens een thuisoverwinning, maar goed was het niet.

Iedereen snapt dat de tactiek van het uitduel tegen Feyenoord, thuis tegen NAC niet werkt, maar Streppel niet.

Uiteindelijk zet je wat druk en win je toch, ook omdat NAC echt helemaal niets liet zien.

Streppel is over en uit voor mij al een tijdje. Niet alleen was de gekozen tactiek dom, het is ook pure minachting richting je publiek. Dat je deze wedstrijd wint is uiteindelijk met het grootste geluk van de wereld en dat had tegen dit NAC echt niet gehoeven.

RickPSV

Active member
Ik heb lekker een klein feestje gevierd... VVV gewonnen bij Roda! Daar ben ik als Venlonaar blij mee. :duim:

Joost

Well-known member
Nou daar was-ie dan, de eerste overwinning van VVV in Kerkrade op het hoogste niveau. In een tijd voor de kleurentv had VVV wel al eens op Eerste Divisieniveau gewonnen.

Het was geen geweldige wedstrijd. Roda begon nog heel goed, VVV had grote moeite met de offensieve speelwijze. Na een minuut of 20 zette Steijn iets om bij VVV waardoor juist Roda naar achteren werd gedrukt, maar echt grote kansen zijn er niet.

Na de pauze brengt Molenaar Gnjatic voor Vancamp en is Roda weer de bovenliggende ploeg. Rosheuvel krijgt DE kans om 1-0 te maken maar verzuimt. Eigenlijk uit het niets maakt VVV met een schuiver 0-1. In de slotfase probeert Roda nog wel maar lukt er nauwelijks meer wat.

stc

PSV heeft zich niet bovenmatig in hoeven spannen deze wedstrijd. Voorts is ADO me tegengevallen. Lozano en Bergwijn zijn de weg kwijt. Daarnaast met het vizier op scherp had PSV 10-0 gewonnen. Kuipers is trouwens over de top heen als scheids.

RickPSV

Goede wedstrijd of niet, ik als Venlonaar ben erg tevreden!

Maasveld

Roda was inderdaad in de eerste 20 minuten de bovenliggende partij, maar kon eigenlijk niets cre?ren. Darna greep VVV de controle en liet die niet meer los. Zonder zelf te imponeren overigens. VVV had in de 1ste helft 2 aardig grote kopkansen en kon in de 2de helft met Hunte en Janssen ook weer de score openen. Die kans van Rosheuvel kwam eigenlijk ook uit het niets. Ik telde 'm al, maar gelukkig had ie zijn vizier niet op scherp.

Al met al een echte degradatiepot waarin VVV net wat de betere was, maar die eigenlijk geen winnaar verdiende. Evengoed bedankt voor de felicitaties Joost!