Het PSV transfertopic

Abubakari

Well-known member
Ja dat hebben we vandaag wel gezien. In zijn eerste grote wedstrijd geeft hij niet thuis.

Tegen Osijek schijnt ie ook al mee gedaan te hebben. Leuke speler tegen VVV of Roda JC, maar in de toppers heb je er dus niks aan. Doe mij dan Neres maar, belangrijk in de klassieker en vanmiddag weer belangrijk.
 

vakx2.0

Banned
En dan weer iets waar PSV gelukkig WEL goed in is... Zuid-Amerikaanse toptalenten strikken:
PSV strikt Romero, maar houdt een slag om de arm
PSV is dicht bij de komst van het Argentijnse talent Maximiliano Romero (18), die deze week volgens zijn zaakwaarnemer Rolando Zarate de gang naar Eindhoven maakt. Het gaat over-all om een investering van meer dan tien miljoen euro, via vaste en variabele componenten.

Romero kan voor ruim vijf jaar (tot 2023) tekenen en is een spits die momenteel uitkomt voor Velez Sarsfield, dat speelt in de hoogste afdeling in Argentini?. Hij kende dit seizoen een droomstart en scoorde vier keer in zijn eerste twee duels, maar viel daarna stil.

PSV werd zondagmiddag al gefeliciteerd door de leiding van VfB Stuttgart, dat ook jacht maakte op de aanvaller. Afgelopen week leek Romero naar Duitsland te verkassen, maar hij wilde volgens zijn zaakwaarnemer zelf naar PSV. Onder meer het gegeven dat PSV zich elk jaar plaatst voor Europees voetbal, zou volgens hem de doorslag hebben gegeven. De leiding van PSV hield zich dit weekend op de vlakte over de komst van Romero en noemde de berichtgeving steeds voorbarig. De club is bij inkomende transfers altijd voorzichtig tot het moment dat de handtekeningen definitief gezet zijn.

Hoezo... 'en viel daarna stil'. :)
 

vakx2.0

Banned
Ik snap dat het heel bon ton is om na zo'n nederlaag PSV nog wat verder te bashen, maar je praat natuurlijk poep.
Er zijn dit seizoen meer dan slechts een paar fatsoenlijke ballen afgegeven op de spitsen.
Locadia, Van Ginkel, Pereiro, Hendrix en van achteruit zelfs Brenet slingeren 'm met regelmaat prachtig voor de pot.
 

vakx2.0

Banned
PSV heeft mondeling akkoord over transfer van spits Maximiliano Romero

PSV heeft op hoofdlijnen een mondeling akkoord over een transfer van Maximiliano Romero (18) naar Eindhoven. In Argentini? wordt al dagen over de op handen zijnde spectaculaire overgang geschreven en de berichten waarin nog een slag om de arm wordt gehouden, zijn niet op onzin gebaseerd. De zaakwaarnemer van de spits en de president van zijn huidige club bevestigden ter plekke al wel dat Romero naar PSV gaat, maar zo ver is het nog niet.

Romero is nu in dienst van het Argentijnse V?lez Sarsfield en heeft beloofd begin deze week op het vliegtuig te stappen naar Nederland. Het talent moet ongeveer tien miljoen euro kosten, waarbij er variabele en vaste componenten gelden. Een aantal essenti?le details moet nog wel overeengekomen worden.

Slagen
PSV kan niet anders dan voorzichtig zijn over het al dan niet slagen van de transfer. Ook VfB Stuttgart waande zich vorige week vrijwel zeker van de komst van de Argentijn, maar een transfer naar Duitsland ketste alsnog af. Zondagmiddag feliciteerde het management van de Duitsers PSV al met de overgang.

Management
Met alle door PSV gemaakte afspraken met V?lez Sarsfield en het management van Romero lijkt een overgang wel in kannen en kruiken, maar op de transfermarkt rolt de bal soms onverwachte kanten op. Door eerdere ervaringen (onder andere bij de transfer van Gast?n Pereiro) wil en kan PSV pas iets melden nadat alle handtekeningen gezet zijn. Formeel is een transfer uiteraard ook pas rond op het moment dat alle details zijn afgerond.

Medische keuring
In Argentini? wordt als gezegd al dagen door tal van kranten en internetsites geschreven over de op handen zijnde transfer, maar PSV deed die berichten in eerste instantie af als voorbarig. Dat komt omdat Romero volgens de planning eerst deze week in Eindhoven medisch gekeurd moet worden en er op een aantal punten nog overeenstemming moet worden bereikt. Voor de buitenwacht is nog niet volledig duidelijk of het gaat om een winter- of zomertransfer. Romero gaat in Eindhoven, als alles tot een goed einde komt, in principe tot 2023 tekenen.

Nog even geduld dus... en dan hebben we Messi 2.0 binnen. :)
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Toffe aankoop zeg! Ik ben erg benieuwd of hij net zo'n aanwinst is als Lozano.
 

vakx2.0

Banned
Dan krijg je een topscorer lijst van 1. Lozano 2. Locadia 3. Romero

Vinden 'de rest van Nederland' vast niet leuk.

Laten we eerst maar eens afwachten of ie ook echt komt. En zo ja, wanneer: winter of zomer?
 

Makanaky

Well-known member
Ah joh, de Eredivisie is veel zwakker dan de Argentijnse competitie. Die Romero prikt er wel 10 in, op zeker.
 
Bovenaan