Status
Niet open voor verdere reacties.

bqandy

Well-known member
Het lijkt minder omdat het zo'n grote bak is. Ik zag in het begin ook steeds de helft van wat er echt was. Op het eerste oog zou je vanmiddag 100 zeggen. Toen de wedstrijd begon waren er 150 en er kwam nog wat binnen lopen daarna. Ik kijk morgen wel even wat het Dagblad er van maakt.

Het leek me inderdaad ook geen echt moeilijke pot. Maar leuk om even kennis te maken en grappig dat je al met Bouke Draaisma aan het kletsen was toen ik binnen kwam.

SC Heerenveen

Ja klopt, en meeste publiek zag ik ook niet eens want stond achter mij haha. Ja, ik wist dat jullie kwamen dus ging al mooi op mijn plekkie warmlopen. ;-)

Fregge

Aantrekkelijke wedstrijd tussen JVC Cuijk en Blauw Geel, met veel kansen aan beide zijden. JVC Cuijk was iets beter, maar met 1-1 kon de neutrale toeschouwer wel leven. Doelpunten van Mols voor Blauw Geel en Van der Laan voor JVC Cuijk. Uitblinker was doelman Zaari van Blauw Geel.

Wel mee eens. Blauw Geel was gevaarlijker in de omschakeling. Lekker hagelbuitje tussendoor.

Unregistere

Nog enig achterstallig onderhoud, zodat SanMark ook weer helemaal bij is:

Speelronde 11

Be Quick 1887 - HSC '21 2-4 (1-2)
1-0 Thomas Careman 1-1 Bas Postma 1-2 Tom ter Hogt 1-3 Bas Postma 2-3 Daan Driever 2-4 Bas Postma

Dongen - ADO '20 1-4 (1-1)
0-1 Jesper de Vr? (strafschop) 1-1 Paul van Zon (strafschop) 1-2 Sead Mazreku 1-3 Jesper de Vr? 1-4 Jesper de Vr? (strafschop)

OJC Rosmalen - EVV 3-1 (2-1)
1-0 Steef Nieuwendaal 2-0 Kevin van Kempen 2-1 Chefrino Eind 3-1 Melvin van Gestel

UNA - Quick '20 5-1 (3-1)
1-0 Teun Sebregts 2-0 Brian Boogers 3-0 Mart van de Gevel 3-1 Jeroen Visscher 4-1 Brian Boogers (strafschop) 5-1 Rob van Boekel
Rood: Jan Willem Kamp (Quick '20)
Bijz.: Mart van de Gevel (UNA) mist bij 3-1 stand strafschop

Westlandia - Jong De Graafschap 1-0 (0-0)

5. Jeroen Spruijt (Westlandia) 6

Bas Postma van HSC '21 velde Be Quick 1887 met een hattrick en tilde zijn eigen totaal naar vijf

De Groene Scout

Zondag wordt de 1e periode vergeven. Wordt het Jong Vitesse of UNA?
Ik heb zo'n idee dat wij Westlandia net wat te laat ontmoeten (die beginnen net weer punten te halen en lijken het lek boven te hebben)

bqandy

Calimero! Kom op. Postma ramt er minimaal twee in. :)
UNA pakt het puntje wel tegen De Meern en heeft de eerste periode.

En leuk nieuws over Be Quick 1887. Er is momenteel financieel weinig mogelijk voor de eerste selectie, omdat de hele vereniging aandacht verdiend. Een groep supporters heeft daarom een trainingskamp in Spanje gerealiseerd.

Abubakari

BQ1887 houdt eindelijk eens de nul. Maar scoort prompt zelf ook niet, 0-0 dus bij Hercules-BQ1887.

Groene Scout zal ook niet blij zijn, HSC'21 verliest met 1-3 van Westlandia.

Unregistere

Was zijn angst voor Westlandia dus toch gegrond...

De periode gaat naar UNA. Wonnen keurig bij De Meern (0-2) en liepen zelfs uit op Jong Vitesse. JVC Cuijk nam namelijk knap een punt mee uit Arnhem (3-3)!

Quick blijft derde, wonnen nu ruim van OJC Rosmalen (4-1). Quick '20 nog altijd laatste, ze verloren vandaag van Dongen (0-1). Ook Jong De Graafschap (1-3 verlies tegen ADO '20) blijft onderin hangen. Net als HBS, dat op bezoek bij het Blauw Geel '38 van Fregge wel een puntje pakte (1-1).

Volgens teletekst is EVV - OFC nog bezig. Stand is daar 2-2.

Unnekuukse

Active member
Voor JVC Cuijk duurde de wedstrijd tegen Jong Vitesse net iets te lang. In de slotfase scoorde Jong Vitesse alsnog de gelijkmaker, nadat JVC Cuijk knap een 2-0 achterstand had omgebogen in een 2-3 voorsprong. In de slotminuten kreeg verdediger Grotenhuis een ongelukkige tweede gele kaart en werd de druk op het Cuijkse doel te groot. Het leidde tot de gelijkmaker van Calor.
Overigens een zeer vermakelijke wedstrijd met twee ploegen die gretig de aanval zochten. Niet alleen zes doelpunten en een bijzonder scoreverloop, maar ook twee gemiste penalty's (voor beide ploegen een). Namens JVC Cuijk scoorden Van der Laan (miste ook de strafschop), Broenland en Visser.

Joost

De bus van OFC had pech waardoor er pas om 14:45 werd afgetrapt. En halverwege de eerste helft was er een zware blessure aan EVV zijde waarbij op de ambulance moest worden gewacht.

Ja die hebben gewoon een prima ploeg. Vooral aanvallend.

Geen beste wedstrijd van HSC-zijde, maar de nederlaag was wel zuur. Bij 1-1 zag de scheids een handsbal in de 16 meter en bestrafte dat met een pingel tegen en rood.
Bal stuiterde via de voet van een speler tegen de hand die de bewuste speler juist wegdraaide. Hierdor werd het 2-1.

Kort voor tijd een soortgelijke situatie aan de andere kant, maar toen had de scheids een vuiltje in zijn oog en vond dat de bal op de borst kwam.
Ook na afloop in de bestuurskamer wilde de scheids zijn misser niet toegeven na het zien van overduidelijke beelden.
Jammer.

bqandy

Hercules - Be Quick 1887 0-0. De nul gehouden, maar slechts een puntje.
Ik begreep opnieuw de beste kansen, maar weer geen winst.
Zaterdagavond tegen HBS. Die moet je winnen, want door de goede reeks van Westlandia sta je zo op een p/d plaats.

Fregge

Een echt goed spelend Blauw Geel in de eerste helft maar het kon geen kansen cre?ren. Uit een slippertje scoren zij de 0-1. In de tweede helft was het redelijk gelijkwaardig en kon gelukkig de kleine Van Vessem de gelijkmaker binnenkoppen. Had toch wel meer ingezeten.

Unregistere

Jullie goal was wel gefilmd toch of stond toen ook de stand-by knop nog ingedrukt?? ;)

Alles op een rijtje:

Speelronde 12

Blauw Geel '38 - HBS 1-1 (0-1)
0-1 Steve van Kesteren 1-1 Sten van Vessem

EVV - OFC 2-2 (0-1)
0-1 Tom Noordhoff (strafschop) 1-1 Paul Schr?ders 2-1 Rick Polman 2-2 Lars Weistra
Rood: Rick Geenen (EVV, 2 x geel)
Bijz.: Duel lange tijd gestaakt vanwege zware blessure Jeremy Lemmens (EVV)

Jong Vitesse - JVC Cuijk 3-3 (2-1)
1-0 Bo van Essen 2-0 Lars ten Teije 2-1 Jordie van der Laan 2-2 Stan Broenland 2-3 Boy Visser 3-3 Julian Calor
Rood: Jurre Grotenhuis (JVC Cuijk, 2 x geel)
Bijz.: Lars ten Teije (Jong Vitesse) mist bij 1-0 stand strafschop, Jordie van der Laan (JVC Cuijk) mist bij 2-1 stand strafschop

De Meern - UNA 0-2 (0-1)
0-1 Brian Boogers (strafschop) 0-2 Nick Tielemans

Quick - OJC Rosmalen 4-1 (3-0)
1-0 Nabil Hadui 2-0 Can Memisoglu 3-0 Can Memisoglu 4-0 Can Memisoglu 4-1 Kevin van Kempen

Quick '20 - Dongen 0-1 (0-1)
0-1 Tom Kolkert