Wielrennen

Status
Niet open voor verdere reacties.

SanMark.

Well-known member
Vele duizenden klachten binnengekomen bij de NOS vanmiddag over hun gebruikelijke Studio Klets en dan de beelden missen.

Eindelijk valt het meer mensen op.

Op een miljoen kijkers zullen er altijd wel wat lopen te janken.
 

Eef de Kip

Well-known member
Nou een nieuwe dag, ik verheug me weer op een pagina of 2 vol met gezeik over hoe kut de NOS is en hoe goed elk ander land. Kunnen we dat nu alvast vaststellen voor de rest van de tour? Dank.
Geldt trouwens ook voor de OS, Tennis enzenzenzenz
 

Mr. Wrong

New member
Nog even over dat "studio klets' (lees het net allemaal pas terug).

Ik heb zelden zulk slechte verslaggeving gezien als bij het beach volleybal. En maar ouwehoeren Nederlanders wel laten zien, en dan weer ouwehoeren met een bekende Nederlander die ons komt vertellen hoe geweldig de sfeer is. Dan weer een of ander dagelijks terugkerend kutspelletje en hup weer ouwehoeren.

Ik kan met niet herinneren dat ik ook maar 1 keer een overzichtje van uitslagen of standen of iets dergelijk heb gezien. Er is totaal geen overzicht en het is dus gewoon niet te volgen.

Ook ik ben blij dat de OS naar een sportzender gaat die gewoon sport laat zien. Ook als er geen Nederlanders meedoen.
Overigens is dit bij de Duitsers en BBC eigenlijk ook.
 

Mr. Wrong

New member
Maar goed. Vandaag een laf lijstje:

112 CAVENDISH Mark
96 KRISTOFF Alexander
75 GREIPEL Andr?
47 SAGAN Peter
81 DEGENKOLB Joh
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Niks! Waaiers! En Dumoulin wint met 8 seconden voorsprong door een jump in de laatste kilometer. Hij pakt geel dankzij de bonificatie.
 

de waan

Well-known member
Op een miljoen kijkers zullen er altijd wel wat lopen te janken.

Ik ben normaal helemaal niet zo van het zeuren op de NOS, maar het sloeg gisteren echt nergens op. Terwijl o.a. Van Emden, Dennis en Gesink hun tijdruit reden zagen we amper beelden omdat er nog allemaal voorbeschouwingen en sfeerreportages waren, waar al een week de tijd voor was. Dat was gewoon waardeloos.

Het avondprogramma vind ik helemaal prima trouwens.
 

erka

Well-known member
Toch even toelichten. Het is ook helemaal niet zo dat ik van alles wat de NOS doet vindt dat het slecht is. Journaal bv. is best goed. Voetbal en schaatsen is doorgaans prima, ook weinig op aan te merken. Volgens mij heb ik daar ook nog nooit wat van gezegd. De OS is gewoon naadje (al een aantal keer). Als je live wilt meemaken hoe het afloopt moet je niet bij de NOS zijn. En dat durf ik best zo stellig te zeggen want ik kijk alle OS-en zoveel als mogelijk.

Met de Tour de France nemen ze normaal gesproken gewoon de beelden van Frankrijk over en kun je het alleen over het commentaar hebben. Dat is inderdaad echt een kwestie van smaak.

Maar ik vind het gewoon onbegrijpelijk dat je bij de Tourstart in je eigen land eerst een beachvolleybalpotje zonder Nederlanders afmaakt terwijl de tijdrit al begonnen is, dan b) diverse renners mist omdat je zo nodig Dione/Thijs in beeld moet brengen, voorbeschouwingen en oude beelden wilt laten zien. En tenslotte c) ook de huldiging mist. En dat terwijl op andere zenders je gewoon de hele wedstrijd kan volgen. Dan heb je er echt niks van begrepen.

Stel je voor dat de openingswedstrijd van het WK voetbal in Nederland was en je mist een deel van de wedstrijd ivm een potje judo en wat voorbeschouwingen. Dan is de wereld te klein.

Waarom dan zo kritisch op de NOS. Zap je toch naar een ander? Omdat het een staatsbedrijf is. Die rechten kopen met belastinggeld van onze kijk- en luistercenten. Dat vind ik echt anders dan commercieel of buitenlands. Dan mag je daar iets van vinden, vind ik.

Studio Sport komt bij mij op het slotje en ik verheug me t.z.t op de Olympische Spelen op Eurosport. Eurosport vind ik nu ook beter namelijk.

En nu hou ik me wel stil hoor. Wees gerust.
 
Laatst bewerkt:

Jozsef

New member
Wielrennen

Code geel? Lekker dan. Hopelijk komt 't wat later.
Wordt mijn 3e keer Tour live zien. Na de Joux Plane en de Puy de Dome nu het vlakke Capelle. :cool:
 

erka

Well-known member
Is nog afwachten. Code geel is niet zo bijzonder he. Code geel betekent eigenlijk niets meer dan "er komt een bui aan met mogelijk onweer".

Naar het oosten en noorden wordt de kans op noodweer groter. Zou mij niet verbazen dat in de loop van de middag er code oranje komt voor Gelderland/Overijssel/Drenthe.

Denk dat het met de Tour wel goed gaat qua weer.
 

Jozsef

New member
d72882b6571d0a4b9b4316d94399b1d1.jpg
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan