Heracles Almelo

Ceephax

New member
Vincent Vermeij heeft de achterste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd, toen hij in botsing kwam met een doelpaal tijdens de training van afgelopen donderdag. Voor het herstel van een dergelijke blessure staat bijna een jaar.
 

Bonehead

Well-known member
Het zal me niks verbazen als ze Fij terug halen. Wel een grote gok.

Een enorme aderlating dat Castro de toko heeft verlaten. Met Bruns, Te Wierik, Hoogma en Gosens had minder of geen problemen met hun vertrek. Nu met Castro en het aanstaande vertrek van Armenteros wordt het toch penibel. Daar heb je zo geen geen gelijkwaardige vervangers voor.
 

Bonehead

Well-known member
Bayern M?nchen ook niet. Sterker nog: Ajax is vaker landskampioen geworden dan Bayern M?nchen. Maar wat dit verder met Heracles te maken heeft ontgaat mij een beetje.
 

Abubakari

Well-known member
Mij ook. Maar dat gebeurt op dit forum vaker, dat het een beetje off topic gaat.

On topic dan maar weer.
 

De Groene Scout

Well-known member
Armenteros is nu definitief weg. Heeft vandaag voor 3 jaar getekend bij Benevento Calcio nieuwkomer in de serie A.
Heracles krijgt er ongeveer 2 miljoen voor.
 

De Groene Scout

Well-known member
Aderlating voor Heracles:

Heracles raakt aanvoerder definitief kwijt:

Pelupessy naar Sheffield Wednesday
ALMELO – Het hing al even in de lucht, maar Joey Pelupessy gaat Heracles officieel verlaten. De aanvoerder van de Almelo?rs vertrekt per direct naar Sheffield Wednesday. Heracles en zijn nieuwe club bereikten eerder deze week al een akkoord.

Sheffield Wednesday komt uit in de Engelse Championship en staat op een zeventiende plek. In de voorgaande seizoenen speelde de ploeg vaak mee op promotie naar de Premier League. Bij de club werd de Nederlandse trainer Jos Luhukay onlangs aangesteld. De Nederlanders Joost van Aken (ex-SC Heerenveen) en Glenn Loovens komen ook uit voor The Owls.
 

Bonehead

Well-known member
De penningmeester van mijn club heeft vandaag maar contact opgenomen met de KNVB of er voor ons nog een opleidingsvergoeding inzit. Volgens de geruchten is er 1.3 miljoen betaald. Dat vind ik een flink bedrag en daarmee snap ik dat er wel heel snel accoord is bereikt tussen beide clubs.

Gisteren was er in Studio Voetbal een interview met Joey Pelupessy. In dit ??n-tweetje met het hijgerige liflafje Tom Egbers acteerde Joey zoals wij hem kennen. Een ubersympathieke en sociale jongeman die wars is van flauwekul als mediatraining en gewoon ten aller tijde zichzelf is en niet is veranderd omdat hij toevallig aardig tegen een bal aan kan trappen. Dit blijkt ook uit de sociale projecten vanuit Heracles waar hij telkens een hoofdrol in speelde. Ook als oud-club van hem deden we nooit tevergeefs een beroep op hem als er een veiling/loterij werd gehouden of er een opening moest worden verricht. In de garderobe van ons clubhuis prijkt zijn nummer 14 gesigneerde shirt van Heracles als dank aan de club dat hij daar stage mocht lopen voor zijn TCIII cursus. Typisch Joey. Wij zijn juist hem dankbaar.

Ik gun Joey het allerbeste in zijn carri?re en ik bij blij voor hem dat hij voor deze mooie club heeft gekozen. Ik hoop van ganser harte dat hij slaagt daar. Aan zijn karakter zal het niet liggen.

Uiteraard vind ik het jammer voor Heracles dat hij vertrekt. Dat zat er aan te komen alleen is het iets eerder gekomen. Wel vond ik dat hij een moeizame eerste seizoenshelft voetbalde wat eigenlijk voor bijna geheel Heracles gold. Ik had het idee dat hij zijn maatje Bruns miste en dat vervanger Monteiro toch een andere type speler is.
 

Unregistere

Well-known member
Mooi Bonehead! Tot welke leeftijd heeft hij bij jullie gevoetbald? Dat is namelijk bepalend voor het al dan niet ontvangen van een opleidingsvergoeding / solidariteitsbijdrage.
 

Bonehead

Well-known member
Mooi Bonehead! Tot welke leeftijd heeft hij bij jullie gevoetbald? Dat is namelijk bepalend voor het al dan niet ontvangen van een opleidingsvergoeding / solidariteitsbijdrage.

Yes I know het gaat per opleidingsjaar. Hij heeft bij ons alleen bij de E en de F gevoetbald en werd toen al opgepikt door de voetbalacademie. Het gaat om 3 jaar dus het zal geen schokkende bedragen opleveren als het al wat oplevert. We hebben overigens al geld mogen ontvangen voor zijn debuut in het Betaalde Voetbal. Het ging volgens mij toen om €3000,-. Maar volgens de kenners ging het om 6 of 7000. Hij is trouwens de meest succesvolle speler die mijn club heeft voortgebracht. Nogal wat succesvoller dan "Mister Heerenveen" die een groot deel van de jeugd en zelfs in de senioren bij mijn club heeft gevoetbald.
 

Unregistere

Well-known member
Netjes! Wel opvallend dat jullie toen geld hebben ontvangen, dat is bij ons bij mijn weten nooit gebeurd toen de bekendste ex-ASWH'er aller tijden debuteerde als prof. En bij zijn transfers grepen we ook steeds naast een geldbedrag omdat hij al te jong was vertrokken, ook in de E-jeugd.
 
Bovenaan