Het grote PSV transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
We kunnen hem inderdaad wel bij Excelsior stallen om hem weer te leren voetballen.
 

Mario

Well-known member
Machtige makelaar zet PSV voet dwars


MONTEVIDEO - Als de vastgelopen transfer van de Uruguayaan Gaston Pereiro niet voor het weekeinde is vlot getrokken, zet PSV definitief een streep door de naam van de gedroomde flankenversterking. Er is nog altijd een sprankje hoop dat het traject waar vijf maanden aan is gewerkt, zich alsnog uitbetaalt, maar de tijd dringt.

Het is een wonderlijke situatie. PSV heeft een deal met Nacional over de transfer van Pereiro voor een transfersom van 5 miljoen euro, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot 7 miljoen euro, en de speler zelf ziet een overgang naar Eindhoven helemaal zitten. En toch zijn de besprekingen in een impasse geraakt en verdampt de hoop op een goede afloop.

In Uruguay wordt de machtige makelaar Francisco ’Paco’ Casal opgevoerd als spelbreker. De agent van Pereiro weigert met PSV om de tafel te gaan voor afronding van de deal en heeft andere plannen.

Alles wijst erop dat Casal een eigen agenda heeft en zijn speler liever naar een andere – lees meer commissie betalende – club ziet gaan. In de Uruguayaanse media wordt in dat verband veelvuldig de naam van FC Porto genoemd. Ook Juventus en Chelsea hebben interesse, maar Pereiro wil bij voorkeur niet naar een club die hem elders gaat stallen.

Casal wordt vaak aangeduid als de ’eigenaar van het Uruguayaanse voetbal’ vanwege zijn wijdvertakte belangen in de sport. De afgelopen jaren is hij van voetbalmakelaar uitgegroeid tot mediamagnaat met zijn zender Gol TV.

PSV heeft de afgelopen periode alles op alles gezet om Pereiro te overtuigen. Uruguayaanse toppers als Luis Suarez en Edinson Cavani zijn bereid gevonden om een goed woordje voor PSV te doen bij Pereiro en hebben de jongeling ervan overtuigd dat de eredivisie een geweldige opstap is voor een Europese carri?re. Het laat zien dat PSV nog altijd creatieve wegen bewandelt om bijzondere talenten binnen te hengelen. Zolang de machtige makelaar Casal niet te vermurwen is, is het echter allemaal vergeefse moeite geweest


Aldus de Telegraaf. Zaken doen in Zuid Amerika blijft altijd weer een hele onderneming. Wel opvallend dat Suarez en Cavani een goed woordje hebben gedaan voor PSV.
 

Batigoal

Well-known member
Erg triest, aangezien Pereiro zelf klaarblijkelijk content is met Nederland als tussenstap voordat hij een transfer maakt naar een topcompetitie. In vroegere tijden heette dit gewoon mensenhandel.
 

JMD

Well-known member
Aldus de Telegraaf. Zaken doen in Zuid Amerika blijft altijd weer een hele onderneming. Wel opvallend dat Suarez en Cavani een goed woordje hebben gedaan voor PSV.

Van Suarez kan ik het me voorstellen, die weet zelf hoe je in de NL competitie kansen krijgt en kan groeien. Maar waarom Cavani dat zou doen?

Blijft idd triest die mensenhandel in Zuid Amerika, net als die spelers die dan eigendom zijn van 10 mensen ofzo.
 

fr-keff

Active member
Begon toch aardig maar de laatste weken hoorde je weer weinig van hem. Leuke optie maar ik denk niet dat hij op het lijstje van PSV staat.
 

vakx2.0

Banned
Met alle respect voor Elia... dat zijn inmiddels van de uitgekauwde spelers. Recycling materiaal. (Gelukkig) doet PSV daar nooit zoveel mee, ze zijn de laatste jaren wat inventiever en verrassender op de transfermarkt. Ik hoop ook dat dat zo blijft. Met uitzondering voor de interesse in Afellay, merk ik maar meteen op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan