Copa America Centenario 2016: 3 juni t/m 26 juni, USA

Kielse Rat

Well-known member
Chili maakt dus een goede kans om de finale te bereiken. Argentini?-Colombia wordt wel een mooie strijd, jammer dat ik niet thuis ben zaterdagavond.

Neymar speelt overigens niet meer op deze Copa America. Dat is wel een serieuze streep door de rekening van Brazili?, die ik zonder Neymar niet zie winnen van Argentini? p
of Colombia.
 

Xisco

Member
De Uruguayen gaan in stijl naar huis, met twee rode kaarten... Chili blijft een leuke ploeg om naar te kijken en gezien de volgende tegenstander (Peru of Bolivia) lijkt me dat het thuisland zich op kan maken voor de finale.
 

Batigoal

Well-known member
Uruguay is genaaid door Chili. Jammer dat een thuisland op zo'n groot toernooi zo opzichtig wordt geholpen.
 

Batigoal

Well-known member
paolo-guerrero_wtk8y5zhy74815i8473y6c5jn.jpg


Oude bekende Paolo Guerrero scoorde een hattrick tegen Bolivia waardoor Peru in de halve finale tegen thuisland Chili staat. De verdediging van Bolivia zag er niet goed uit, maar wel erg koel afgemaakt door de spits die na de Copa naar Flamengo gaat.
 

Batigoal

Well-known member
Een kraker afgelopen nacht tussen Argentini? en Colombia. Twee ploegen die vooraf als titelkandidaten werden gezien, maar nog geen grootse vorm toonden. Argentini? was de bovenliggende partij, maar Colombia hield telkens miraculeus de bal uit de goal. In de strafschoppenserie kon het kwartje nog beide kanten op vallen. Nadat de eerste penalties allen werden binnengeschoten, werd de ene na de andere strafschop gemist. Uiteindelijk wist Carlos Tevez w?l zijn penalty te scoren, waardoor Argentini? alsnog verdiend naar de halve finale gaat.
 

Kielse Rat

Well-known member
Colombia toch wel de grote tegenvaller deze Copa America. Zo veel kwaliteit voorin en dan toch maar ??n goal kunnen scoren...
 
G

Gast

Guest
Messi valt toch wel erg tegen. De man lijkt alleen maar te kunnen presteren als het elftal precies op hem is afgesteld, zoals bij Barca.
Het scheelt ook dat scheidsrechters in de Copa wel door laten voetballen, niet steeds dat gefluit voor ieder wissewasje.
 

Friesland

Well-known member
Brazili?, net als in 2011, eruit in de kwartfinales. Opnieuw tegen Paraguay, opnieuw na strafschoppen. Dit keer konden ze in ieder geval wel scoren, in tegenstelling tot vier jaar geleden. :D
 

Batigoal

Well-known member
Ook wel een B-selectie als je de namen bij Brazili? ziet, maar toch stellen ze teleur. Ze konden eerder al niet goed voetballen onder Dunga en ook in zijn tweede termijn lijkt het nergens naar.

Die Derlis Gonzalez liet eerder dit toernooi en afgelopen seizoen bij Basel al wat leuke dingen doen. Dat kan een goeie speler worden.
 

Friesland

Well-known member
Het gaat alleen om het resultaat. Onder Dunga won Brazili? gewoon de Copa America van 2007 en de Confederations Cup van 2009.
 
Bovenaan