Het grote Feyenoord transfertopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Fabian

Active member
Feyenoord ziet af van Kramer. Niet iedereen binnen Feyenoord was overtuigd.

Hij lijkt overigens nu op weg naar Brentford.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Leuk voor hem. Ik denk overigens dat we het een categorie hoger moeten zoeken dan Kramer.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Nog even over Kramer. Dijkhuizen wilde hem naar Brentford halen. Daar hebben ze echter een analist in dienst die zich bezig houdt met het beoordelen van mogelijke versterkingen. Beetje moneyball idee, zeg maar. Zo is Dijkhuizen overigens ook in beeld gekomen bij Brentford. Anyway, dit is wat die analist te melden had over Kramer:

Ted Knutson, sinds eind vorig jaar analist namens Brentford, kwam binnen een paar minuten met 'nee' als antwoord. De boomlange spits zou te weinig in scoringspositie zijn gekomen en was 'te ver bovengemiddeld' productief. Een opmerkelijke structuur wellicht, maar Dijkhuizen heeft er alle vertrouwen in. "Ze zeggen dan: dat is geluk, dat is niet vol te houden. En spelers die geluk hadden, moet je niet kopen", laat de oefenmeester weten aan De Correspondent.

En dat is dus ook wat ik bedoel. Kramer laat te weinig zien dat hij als spits een stap hogerop aan kan. Zeg maar een soort Wesley Verhoek. Ik was dan ook blij toen ik vanochtend las dat Kramer niet naar Feyenoord komt.
 

JFK

Well-known member
Ik zou de komst van Kramer alleen maar toejuichen. De goals die hij maakte bij ADO zijn technisch gewoon uitstekend. Kramer of Kazim, ik wist het wel.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ja op die fiets kan vrijwel iedere spits in de eredivisie naar Feyenoord. Kazim is geen spits, heeft torren in zijn kop en staat hoog in het klassement van meeste overtredingen.
 

Eresd?g?

Banned
Die analist heeft wel gelijk. Kramer had gewoon een lekker seizoen, ballen vielen lekker en hij had veel zelfvertrouwen. Hij stond ook vaak net op goeie plek (kan ook een kwaliteit zijn natuurlijk). Maar ik zie m niet nog zo'n seizoen draaien. En zeker niet bij een topclub. Zou misschien voor Heerenveen leuke spits zijn...
 

Batigoal

Well-known member
Mike van Duinen had eerder bij ADO ook zo'n jaar dat er veel ballen in vlogen. Vervolgens wilden FC Utrecht en AZ hem en wees ADO aanbiedingen van meer dan €2 miljoen af. Inmiddels is hij ook gewoon regelmatig bankzitter bij ADO.
 

Fabian

Active member
Knappe goals zeker, maar hij is wel een luie spits. Ik denk dat dat niet past in De Kuip. Hij heeft veel mogelijkheden laten lopen, maar was effici?nt in zijn afwerking. Iedereen heeft weleens zo'n seizoen.

Ik heb meerdere mensen zich al dood zien ergeren aan Makaay, laat staan dan hoe het Kramer vergaat. Als je bij de tweede paal moet opduiken en je bent er niet krijg je een probleem in De Kuip. Dat zag je ook met Te Vrede die niet inzag waar hij moest verschijnen bij een voorzet. Dat geldt ook voor Kazim. Blijkbaar ook voor Kramer.

Guidetti bijvoorbeeld wist heel goed waar hij moest lopen of zijn voor de bal, dus het geroeptoeter van Eresdeg? is volstrekt onjuist. Pelle was daarin nog dodelijker. Je hebt niet alleen een effici?nte spits nodig, maar ook een slimme.
 

Eresd?g?

Banned
Het ging om voorbeelden van eendagsvliegen. Heeft Guidetti na dat ene goede seizoen nog iets gepresteerd? Nee...precies...
 

zwammy

Well-known member
Hij is toch naar een grote club gegaan, spanje of Portugal ergens?

Kramer is natuurlijk net goed genoeg voor den Haag, hou toch op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan