District Zuid II

Sensini

Active member
Een beetje vreemd ook met die strafschoppenseries in die nacompetitie 4e/5e klasse. In de eerste ronde werden bij alle wedstrijden strafschoppen genomen, maar bij RKGSV-Hegelsom was de uitslag daarvan 3-3, terwijl in de reglementen toch expliciet staat dat er een winnaar moet zijn. Gisteravond stonden er op voetbal.nl bij de wedstrijden van de tweede ronde geen resultaten van de strafschoppen, vanmorgen stonden die er ineens wel, behalve bij DBSV - Daalhof. Nu zijn ze in die poule niet meer van belang, maar dat zijn ze in de meeste poules niet meer. Alleen waar de marge in de tweede wedstrijd net zo groot was als in de eerste ?f waar de eerste wedstrijd gelijk eindigde heeft het volgens mij nog nut strafschoppen te nemen na de tweede wedstrijd. Toch zijn ze dus bijna overal genomen.
Spannendst is het in poule 10 waar de eerste wedstrijd ELI - Estria 0-0 was (strafschoppen 6-7) en gisteren Estria - Woenselse Boys 2-2(3-5). Als Woenselse Boys - ELI ook gelijk eindigt gaan daar de strafschoppen van alle de drie de wedstrijden tellen neem ik aan.
In poule 5 mag SVH'39 overigens ook nog met ??n doelpunt verschil verliezen van OVCS, want zij hebben de strafschoppen van SVSH gewonnen.
 

Joost

Well-known member
De eerste uitslagen van vandaag druppelen binnen. Ik was uiteindelijk bij Obbicht v RKVB dat 1-1 werd, terechte uitslag. Vlak na de pauze vielen beide doelpunten binnen een minuut. RKVB van veraf een pegel, Obbicht een nette aanval. Gaat maandag vast enerverender worden dan vanavond.

Om een plekje in de 1e klasse won De Valk volgens de berichten onverdiend bij Veritas; 0-2. Venlosche Boys v EFC werd 1-1.

Voor een plaats in de 2e klasse werd SVN v Simpelveld 1-1, Sittard en Sporting Heerlen zijn nog niet klaar.
 

Joost

Well-known member
34987316701_096713b85c_h.jpg
 

Joost

Well-known member
De uitslag van Jabeek v DBSV is onvindbaar.

In poule 10 hebben ELI en Woenselse Boys feestgevierd. De Boys zelfs al voor de strafschoppenserie begon. Hoe dat zit probeer ik nog uit te vogelen.
 

Joost

Well-known member
Jabeek v DBSV werd 1-4, de studenten blijven dus 4e klasser.

Poule 12 mist nog 1-0 voor Achilles Reek v Milheezer Boys.
 

Joost

Well-known member
Goed nieuws Maasveld; jullie hebben komend seizoen derby's tegen Blerick en Sparta'18. Veritas gaat in 2G, jullie worden 2H.

Mijn eerste voorzichtige inschatting is dat jullie vaak naar Eindhoven en Veldhoven mogen;
SC Irene
Blerick
Sparta'18
NWC
Someren
Heeze
EFC
Rood Wit V
Marvilde
RPC
FC Eindhoven
RKVVO
SSS'18
Volharding
 

zwammy

Well-known member
RPC 2e klasse? Weer gepromoveerd, waren 3e toch?

Hoe was het Maasveld? 38 fusten bier hoorde ik, netjes toch.
 

Joost

Well-known member
RPC 2e klasse? Weer gepromoveerd, waren 3e toch?

Hoe was het Maasveld? 38 fusten bier hoorde ik, netjes toch.

Nee ze zaten al in 2e. Draaiden een uitstekend seizoen maar liepen nacompetitie mis omdat EFC de eerste periode won.
 

Joost

Well-known member
Ik ben eruit qua ELI, Woenselse Boys en Estria.

ELI won de eerste strafschoppenreeks maar deed dat pas n? de eerste vijf penalty's. Woenselse Boys deed het wel binnen vijf strafschoppen. ELI kreeg daarom 1 bonuspunten, Woenselse Boys kreeg er 2.

Woenselse Boys en Estria hoefden vandaag dus alleen maar gelijk te spelen en Estria moest de penalties winnen, en dan was het voor beiden feest. Naar het schijnt spatte de match fixing er vanaf in de penalty serie maar kun je het ze kwalijk nemen?
 

Maasveld

Well-known member
RPC 2e klasse? Weer gepromoveerd, waren 3e toch?

Hoe was het Maasveld? 38 fusten bier hoorde ik, netjes toch.
Boh ja was weer een uitstekend dagje. Voor ons doen aardig toernooitje gespeeld, heerlijk weertje, geweldig optreden van Snollebollekes en natuurlijk heel veel bier gedronken. 5 fusten meer dan vorig jaar zag ik. Aangezien we nog redelijk wat munten over hebben moeten we volgend jaar toch maar weer meedoen.
 

Joost

Well-known member
Eijsden v Centrum Boys bij rust 0-0, een kwartiertje later 3-0, uiteindelijk 5-0. Wij grapten langs de kant al dat er dan wel weer twee afgestuurd waren bij Centrum Boys. Dat klopte dan ook.

SHH volkomen onnodig verloren bij Veritas. Duel totaal onder controle en kansen op 0-2. Volkomen uit het niets een keepersblunder; 1-1. Beduusd incasseren ze 40 seconden later 2-1 en 4 minuten later rood wegens het neertrekken van een doorgebroken speler. In de slotminuut countert Veritas nog naar 3-1.
 

Joost

Well-known member
Een behoorlijk frustrerende middag in Herten. SHH een stuk beter dan het zeer verdedigende Geusselt Sport maar de kansen worden niet benut dus 0-0.

Geusselt Sport is meestal makkelijk te provoceren maar bleef opvallend kalm bij de ontzettend matige arbitrage. Scheidsrechter Heuts is niet van het kaliber Opa Peeters maar werkt wel bij alle verenigingen op de zenuwen.

Hij is ook zaalvoetbalscheidsrechter en weet duidelijk niet dat lichamelijk contact buiten de zaal wel toegestaan is. Het is ook nog een pedant, betweterig mannetje. Vanmiddag gaf hij 3 spelers van Geusselt Sport geel wegens commentaar op de leiding. Klinkt veel maar als je enkel zegt: 'scheids ik speelde de bal' dan is dat nooit een kaart waardig. Toen een van de middenvelders van Geusselt Sport de keeper van SHH vette speklap noemde bleef de scheids wel doof.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan