Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Kielse Rat

Well-known member
Die is zijn 12 miljoen dus dubbel en dwars waard, RSDG ziet het niet in hem zitten.

Ik vind 12 miljoen ook veel, zeker als je Justin Kluivert achter de hand hebt die klaar is om meer speeltijd te krijgen. Toch vond ik Neres in de tijd die hij kreeg qua assists en goals redelijk effeci?nt, en dat voor iemand die nog niet echt gewend is. Daar mag je vaak ook een half jaartje voor uit trekken. Mocht hij zich zo verder ontwikkelen dan is die 12 miljoen niet zo'n probleem. En soms moet (en mag met de huidige kas van Ajax) je eens wat risico durven nemen.

Met Zuid-Amerikanen moet je vaak wat geduld hebben en zich laten aanpassen. Carlos Bacca bevoorbeeld was in het eerste half jaar bij Club Brugge echt niks, die is uiteindelijk ook topschutter geworden en naar Sevilla verkast.
 

SanMark.

Well-known member
Met 1 voltreffer kun je de twee andere (eventuele) miskopen makkelijk compenseren.

Samen hebben ze circa 20 miljoen gekost. Sanches gaat al voor een 40 miljoen weg maar hopelijk kunnen we daar nog 1 jaar extra van genieten.
 

Abubakari

Well-known member
Uit mijn hoofd de 1e competitiewedstrijd nog invaller, toen invaller tegen Partizan waar hij scoorde en sindsdien basis.

26 basisplaatsen in zijn seizoen bij FC Groningen, op 14 september viel hij in Belgrado pas een kwartier voor tijd in (dat was na drie competitiewedstrijden), dus in het begin zat ie wel vaker op de bank dan alleen de eerste wedstrijd. Het heeft inderdaad niet erg lang geduurd, volgens mij was die legendarische pot tegen Vitesse zijn doorbraak en dat was de zesde wedstrijd van het seizoen. Een paar dagen daarvoor stond ie tegen Partizan inderdaad ook in de basis (maar werd ie wel gewisseld).
 

Fregge

Well-known member
Ik geef gewoon aan dat het zonde is als twee mooie voetballers uit jeugdopleiding zouden verkassen. Ik vind zijn reactie weinig toevoegen. Net als die van jou overigens.

Ik ben het er niet mee eens dat Tete een mooie voetballer is. Ondanks dat hij verdedigend overigens wel goed is, zou ik er niet zo rouwig om zijn als hij zou vertrekken en Veltman zou blijven.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan