De kampioen... Feyenoord!

JMD

Well-known member
Total madness hier. Echt niet normaal. De hele stad vol met Feyenoorders. Kroegen puilen uit. Stadhuisplein is al uren niet meer toegangbaar. Op Woudestein is 90% Feyenoorder. Legendarisch man, niet te geloven.

Geniet ervan daar met zijn vieren!!!
 

Batigoal

Well-known member
Route van vernieling vastgelegd voor huldiging Feyenoord
routevanvernieling.png


Naar alle waarschijnlijkheid wordt Feyenoord dit weekend kampioen. Om het eerste landskampioenschap in 18 jaar te vieren heeft het Legioen een spoor van vernieling georganiseerd. De route werd vanochtend bekendgemaakt. De route begint bij de restanten van Stadion Woudestein, waar de kampioenswedstrijd van Feyenoord gepland staat. Vanaf daar zal de supportersschare langs nu nog bijzondere plekken als de Rotterdam School of Management en Station Rotterdam Zuid trekken. Men neemt een kleine omweg langs een prachtige 16e eeuwse fontein van Bernini, om vervolgens terug te keren naar de Maasboulevard. Daar slaat de stoet rechtsaf, linksaf, rechtsaf, bij het vierde bushokje links, naar de Kuip, waar Feyenoord de kampioensschaal zal worden overhandigd. Als de rook van de onvergetelijke vuurwerkshow is opgetrokken eindigt het offici?le gedeelte van de vernieling, maar de echte fans doen er goed aan om daarna naar de Coolsingel te trekken, waar de vernieling op passende wijze zal worden afgesloten bij de glazen McDonald?s.
Sloop begint bij Woudestein en eindigt bij de Coolsingel

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Feyenoord dit weekend kampioen. Om het eerste landskampioenschap in 18 jaar te vieren heeft het Legioen een spoor van vernieling georganiseerd. De route werd vanochtend bekendgemaakt.
De route begint bij de restanten van Stadion Woudestein, waar de kampioenswedstrijd van Feyenoord gepland staat. Vanaf daar zal de supportersschare langs nu nog bijzondere plekken als de Rotterdam School of Management en Station Rotterdam Zuid trekken. Men neemt een kleine omweg langs een prachtige 16e eeuwse fontein van Bernini, om vervolgens terug te keren naar de Maasboulevard. Daar slaat de stoet rechtsaf, linksaf, rechtsaf, bij het vierde bushokje links, naar de Kuip, waar Feyenoord de kampioensschaal zal worden overhandigd.
Als de rook van de onvergetelijke vuurwerkshow is opgetrokken eindigt het offici?le gedeelte van de vernieling, maar de echte fans doen er goed aan om daarna naar de Coolsingel te trekken, waar de vernieling op passende wijze zal worden afgesloten bij de glazen McDonald?s.

Speld.nl
 

Batigoal

Well-known member
Haha Blommetje toch. Even een grote kans van Excelsior op slag van rust terugfluiten.

Maar goed, ik ben benieuwd in welke minuut Mattheij zijn wekelijkse blunder maakt.
 

De Groene Scout

Well-known member
Waarom maakt Feyenoord het zo onnodig spannend? Moeten toch gewoon halverwege die wedstrijd al met 3-0 in de knip hebben.
 
Bovenaan