Buitenlands nieuws

Status
Niet open voor verdere reacties.

PES5

Administrator
Forumleiding
Blijft ze tot de dertigste? Dan houd ik haar de laatste 4 dagen wel even in de gaten voor je.
 

De Wolf

Well-known member
Ik neem aan dat ze grote evenementen wel beveiligen tegen gekken met vrachtwagens. Ik verwacht eerder een markt of een winkelstraat.
 

De Wolf

Well-known member
Zal ongetwijfeld een keer gebeuren. Tot nu toe is Nederland een van de weinige landen in West-Europa waar nog nooit een terroristische aanslag is geweest.

Jaren 70 en 80 zijn er een hoop geweest.

Deze eeuw zou je het moeten doen met de Moord op van Goch, aanslag op moskee in Enschede en die gast met zijn Suzuki in Apeldoorn.
 

U.G.

Well-known member
Het is zelfs zo opvallend dat Trump tijdens de verkiezingsrace nog aangaf dat die landen in het Midden-Oosten het zelf moesten uitzoeken terwijl Clinton voor militair ingrijpen was.

Je krijgt wel een aparte situatie nu de VS en Rusland op dit punt lijnrecht tegenover elkaar staan.

Dat 'banden' tussen VS en Poetin onder Trump neemt dus ineens een nieuwe wending. Dat ging toch helemaal goed komen ?

Ik hoop dat die gek van een Trump straks niet heel snel een point of no return daar bereikt, en door een gniffelende Poetin een nieuwe 'Irak' in wordt gelokt.

Altijd maar weer die internationale tamtam-Alert als er ergens in het Midden-Oosten chemische wapens worden ingezet. Decennialang hebben in alle continenten milities bewapend met AK's en machetes mensen ( vrouwen en kinderen incl. ) afgeslacht, verkracht, opgereten en etc. Maar blijkbaar is dat conventioneel, en dus way to go in een oorlog.

Rebellen zijn in dat land bewapend om Assad er snel uit te poetsen, maar die man heeft nu eenmaal grote vriendjes en slaat belachelijk hard terug. Die dictator had je beter misschien maar ongemoeid moeten laten, en nu al even helemaal.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan