Speelronde 27

Speelronde 27


  • Totaal aantal stemmers
    16
  • Opiniepeiling gesloten .

JMD

Well-known member
Bij een achterstand slaat Bosz altijd dicht merk ik. Heeft ook hele rare tactische beslissingen. Van mij gooien ze de man eruit. Hij heeft het niet om in de top te werken.
Jep. En als je ziet hoe vaak een bevlieging van Klaassen Ajax nog punten opleverde, dan heeft Bosz ook niet te klagen.
 

Batigoal

Well-known member
Jep. En als je ziet hoe vaak een bevlieging van Klaassen Ajax nog punten opleverde, dan heeft Bosz ook niet te klagen.

Niemand snapt ook zijn spelersbeleid. Geeft sommige spelers eeuwig vertrouwen, terwijl anderen na 1 uitglijder eruit vliegen. Daarnaast heeft hij nog nooit een wedstrijd gewonnen door een tactische omzetting. Bij een subtopper leuk om zonder druk aan de slag te gaan, bij Ajax wordt er meer van je gevraagd. Afscheid nemen van de man en wel zo snel mogelijk.
 

Maasveld

Well-known member
Klaassen heeft schijnbaar een elleboog uitgedeeld. Dit werd door FOX niet herhaald en dus zijn er weer wat Feyenoorders over de rooie.
 

Eresd?g?

Banned
Wat een fucking kutdag. Hoop je op puntverlies Feyenoord loopt Ajax zelf tegen puntverlies aan. Erg zuur maar niet eens onverdiend. Geen enkele speler haalde zn niveau. Traore zou op trapveldje in Zambia niet eens opvallen. Tering wat speelde hij matig..... Conclusie na vandaag: Feyenoord geeft dit definitief niet meer weg en Ajax moet alle zeilen bijzetten om nog tweede te worden.

Verstuurd vanaf mijn SM-A320FL met Tapatalk
 

stc

Well-known member
Verassende uitslag in Rotterdam. In principe wordt de wedstrijd over 2 weken cruciaal. Wint Feyenoord of spelen ze gelijk, dan is de titel definitief voor Feyenoord. Al geven ze bij een eventuele nederlaag niks meer uit handen in de overige wedstrijden.

Ajax moet nog oppassen voor PSV daar deze wedstrijd ook nog gespeeld moet worden.

PSV moet nog op zichzelf letten, want wij gaan waarschijnlijk weer wat gelijk spelen in aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax.
 
Bovenaan