RIP topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

leo1949

Well-known member
De Amerikaanse rock-'n-roll-legende
Chuck Berry is op de leeftijd van 90
jaar overleden.De politie meldt dat hij
vanmiddag dood werd aangetroffen in
zijn huis in Missouri.Berry's loopbaan
begon in de jaren 50.

bron NOS teletekst.

 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Martin McGuinness is vandaag overleden op 66-jarige leeftijd. Hij had al een tijdje kanker, daarom was hij eerder dit jaar ook uit de politiek gestapt. Hij was voormalig IRA-leider en was vervolgens een belangrijke persoon in het bereiken van het vredesakkoord en alle Noord-Ierse regeringen tot begin dit jaar.
 

JMD

Well-known member
Leo Peelen, zilveren medaillewinnaar op de puntenkoers in Seoul 1988, is overleden. Werd vrijdagavond dood aangetroffen in de catacomben van de wielerbaan van Apeldoorn na afloop van een clinic.
Hij werd slechts 48 jaar...

Pfff....
 

Batigoal

Well-known member
Pff, voormalig Engels international Ugo Ehiogu (44) is gisteren tijdens een training van Tottenham overleden door een hartstilstand. Hij was er jeugdtrainer en speelde tijdens zijn carri?re voornamelijk voor Aston Villa en Middlesbrough.
 

Eef de Kip

Well-known member
Potverdikkie. Gelukkig heb ik een collega die exact hetzelfde accent incluis stem heeft dus als ik m'n ogen dicht doe is hij er nog steeds.
 

De Groene Scout

Well-known member
Beste man was nog maar 73 jaar. Toen hij 25-30 jaar geleden op de buis was met zijn Wondere Wereld vond ik het al een oude man. Dacht hij inmiddels wel 85-90 was.
 

ALenstra

Well-known member
Gisteren werd de Tsjechische voetballer Frantisek Rajtoral dood aangetroffen in zijn huis. hij was aktief bij het Turkse Gaziantepspor en zou zelfmoord gepleegd hebben. Rajtoral werd 31 jaar.
 

Batigoal

Well-known member
Sjongejonge, wat triest nieuws. Waarschijnlijk is een opstapeling van persoonlijke problemen hem te veel geworden. Triest dat hij dit als enige uitweg zag.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan