Buitenlandse politiek

Status
Niet open voor verdere reacties.

Hankie

Well-known member
Turkije na verkiezingsuitslag: Snel 'heilige oorlogen' in Europa

In een eerste reactie op de verkiezingsuitslag in Nederland laat de Turkse minister van Buitenlandse Zaken weten dat Europa binnenkort de plaats zal zijn van ‘heilige oorlogen’.


In Nederland en veel Europese landen is er opluchting alom dat niet de PVV van Wilders maar de VVD van premier Rutte de grootste partij is geworden. Niet in Turkije.

Minister Mevlut Cavusoglu: ,,Nu de verkiezingen voorbij zijn in Nederland zie je dat er geen verschil is tussen de liberalen en de fascist Wilders. Ze hebben dezelfde mentaliteit. Waar ga het heen? Europa staat op instorten. Ze slepen Europa de afgrond in. Heilige oorlogen zullen binnenkort beginnen in Europa'', aldus de hoofdrolspeler in de diplomatieke ruzie tussen Nederland en Turkije.

Minister Cavusoglu wilde tegen de zin van het kabinet naar Nederland, maar Rutte verbood zijn vliegtuig te landen in Nederland.

Voor de rest zijn het lieverdjes...
 

Max

Administrator
Forumleiding
Las het ook al. Wat een enorm treurig kut land is het. Laten ze hun burgers terugroepen.
 

zwammy

Well-known member
Daarom past de Islam ook niet in de westerse beschaving. Maar we blijven rustig kumbaya roepen en hopen dat ze zich na die 60 jaar nu wel gaan aanpassen.
 

Ska P 187

Well-known member

Dat gedeelte van het vaderland klinkt wel goed en ach dat hij ze oproept om zich verder te ontwikkelen kan ik nu een keertje niet van hem afkeuren.

En ondertussen ruzie zoeken met Duitsland. Lijkt me niet heel verstandig.

Allemaal politiek, die Duitsers zijn allang blij dat Erdogan oproept dat er meer kinderen geboren moeten worden, want anders gaat Duitsland sneller dan je denkt en Nederland dus ook, ten onder.
Waarom denk je dat die vluchtelingen binnen gelaten zijn. Duitsland/Europa staat op instorten
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan