Primera División

U.G.

Well-known member
Dan regel ik desnoods betere shit voor ze, want Maradona is per slot van rekening ook een junk...en was zelfs in een cokedip en met twee vingers in de neus de allerbeste voetballer fucking ever. Dus vergeet de Liga !
 

U.G.

Well-known member
Yup, exatamente isso que eu queria dizer. Is geen wiskunde dit toch, vanwaar je verwarring ?
 

Ska P 187

Well-known member
Als je toch bezig bent stuur dan ook FF een pakketje richting Alacant,.. Misschien dat Hercules dan nog een beetje redelijke eindsprint in kan zetten en ik volgend seizoen weer puto ilicitanos eeee kan roepen.
 

Raul

Well-known member
Si. Op basis van de 2de helft zwaar verdiend. Betis was eerst helft echt zoveel beter, zonde. Sevilla flikt het toch weer. Toch 2de maar wel met 2 wedstrijden dan R....
 

Ska P 187

Well-known member
Jij doet helemaal niet mee en ik zit ook te twijfelen.
Barca wordt m niet dit jaar en Sevilla gaat me een fortuin kosten.
Ah what de fuck, bundelen maar, daar heb ik er toch zat van (met carnaval)
 

Raul

Well-known member
Ja man, ik doe mee:D Laten we de krachten bundelen tegen het Grote Witte Kwaad.

Nu ken ik je weer amigo ;).

Trouwens, Eibar, dat clubje doet het echt goed. Staan gewoon 3-0 voor tegen Malaga :eek:. En blijven boven, Athletic, gewoon staan :eek:
 

Max

Administrator
Forumleiding
Eibar gaat lekker. Nog 14 wedstrijden en nog maar vijf puntjes van het puntentotaal van vorig seizoen. Dit seizoen lijkt het het linkerrijtje te gaan worden.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Dat is inderdaad een gevaarlijk druk speelschema. Eibar moet het toch tot dusver met name van een goede seizoenstart hebben. Al zet deze zich dit jaar duidelijk door in een goede tweede seizoenhelft.
 

Ska P 187

Well-known member
Ik zet m net op, maar die witten staan alweer achter, deze keer met 1-0 tegen het dit seizoen sterk presterende en met Atletico strijdende om CL tickets, Villarreal.
55e minuut ondertussen.
 
Bovenaan