Schaatsen

Pascallovic

Well-known member
Nuis duidelijk de sterkste. Wat een race.

Nu de kermis nog even en dan zit het WK Afstanden erop.
Van mij mogen ze nu al stoppen. Die massastart is niks met die nietszeggende tussensprints die geen enkele invloed op de medailles hebben.
 

JMD

Well-known member
Dit is toch wel 'de slag missen' van Olympisch formaat....

Mantia voor Contin voor Jean
 

Joost

Well-known member
Om het de tegenstanders zo moeilijk mogelijk te maken, natuurlijk.

Nee dat snap ik.

Maar er wordt bij zowel de dames als heren opvallend hard gereden. Ik snap ook dat dit een titeltoernooi is waarin iedereen in vorm is maar wat zorgt ervoor dat ze juist nu zo er een piek is qua tijden die er vorige jaren niet was.
 

JMD

Well-known member
Ah jij bent die ene kijker.

Nee hoor, ik heb ook de hele dag gekeken. Bij de heren reed Roest heel goed, vallen Pedersen en Swings tegen (doen ze eigenlijk al jaren, zit 0 progressie in), vallen de Japanners en Italianen positief op (die gaan het de komende jaren de NLers moeilijk maken).
Bij de dames staat een Japanse aan de leiding, daar doet die De Wit goed werk, de Japansen rijden goed. W?st heeft alle kans op de wereldtitel, want haar 5km is beter dan die Japanse normaal gesproken en ze heeft de laatste binnenbocht morgen op de 1500m tegen die Japanse. Verder kan Sablikova nog wel doorschuiven naar het podium. Ook hier zijn de Japansen sterk.
 

JMD

Well-known member
De Jong gaat het nog lastig krijgen om het podium te halen, Sablikova ligt vlak achter haar. W?st heeft nog een klein beetje goed te maken op de Japanse, maar die rijdt de laatster rit.

Rit 3 Sablikova - W?st, rit 4 Takagi - De Jong
 

gevegt

Well-known member
Kramer doet aan een potje competitievervalsing van de bovenste plank.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan