Primera División

Pascallovic

Well-known member
Een goede lichting kan je zo 15 jaar op weg helpen dus dat zou voldoende moeten zijn. Geen enkele club leidt topper na topper op voor dezelfde positie.
Van club met de reputatie van FC Barcelona qua opleiding mag je wel verwachten dat ze in 15 jaar meer kunnen opleiden voor de rechtsbackpositie dan Bellerin. De voorgangers als Dani Alves en Zambrotta hebben ze ook niet opgeleid.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Vlak voor tijd krijgt Barcelona een penalty, die overigens terecht was. Messi schiet hem overtuigend binnen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Mazzel dat Messi vandaag weer meedoet. Die hebben ze dinsdag behoorlijk gemist.
 

Raul

Well-known member
Je kunt alles zeggen over Sevilla, goede trainer... Whatever maar heeft Sevilla niet een beetje veel geluk tot nu toe? Soms is het niet eens om aan te zien. Iedereen zit hier, Sevilla en die kale op te hemelen maar laat hem maar a la Simeone presteren en echt iets neerzetten.

Verder hebben wij laatst heerlijk gewonnen en onze Voro gaat onze team er helemaal bovenop helpen. Met pijn in mijn hart moet ik toekijken hoe Zaza bij ons is terecht gekomen, ik denk aan Mista, Villa, Soldado etc.. Het team is echt een zooitje spelers maar ja. Over wat minuten dus tegen Real, hoop dat wij kunnen stunten. ;)
 

Ska P 187

Well-known member
Ligt eraan, als Madrid die andere inhaalwedstrijd ook weet te verliezen dan kan het nog leuk worden.
Je bent ook uitgenodigd in Sevilla!
 

U.G.

Well-known member
Wil je zeggen dat er geen spanning meer is?

Zo dan, and there he was.

Real had vlak voor deze wedstrijd volgens mij echt met z'n allen, maar Varane in het bijzonder, plof gerookt. Gaan ze niet meer doen, dus binnen no time slaan ze weer een kloof. No hay liga.
 
Bovenaan