Overige sporten en evenementen

PES5

Administrator
Forumleiding
Ik ook niet in ieder geval.

Dat is dus ook waar ik bang voor ben als men bij het voetbal met zuivere speeltijd gaat werken.
 

erka

Well-known member
Ik niet in ieder geval.

Dat is dus ook waar ik bang voor ben als men bij het voetbal met zuivere speeltijd gaat werken.

Bij bijna alle andere sporten heb je wel zuivere speeltijd en gaat het spel toch de hele tijd door. Basketbal, ijshockey, hockey, handbal, noem maar op. Het ligt vooral aan de spelregels van American Football. Dat na elke gooi het spel direct stilligt is een regel. Dat vind ik zo beroerd.
 

inhethoekje

Active member
Ach ja, het gros van de Amerikanen blijven voetbal weer een vreemde sport vinden,voor kinderen in een park,en vooral voor meisjes,een sport waar 0-0 mogelijk is is geen sport voor hun.

Amerikanen willen waar voor hun geld dus is zuivere speeltijd voor hun heel gewoon, de meeste sporten zitten dusdanig in elkaar dat ze soms op hun gemak een aantal minuten kunnen missen om even een hamburger te halen en dat vinden ze heel belangrijk.
Komt nog eens bij dat Amerikanen gek zijn op de statistieken van een spelerslijst,dus ze weten bij elke spel situatie al verrekte goed in te schatten of ze even weg kunnen om bier te halen.
(als er bij honkbal iemand aan slag komt die een slecht gemiddelde heeft zijn ze al weg om bier te halen, 3 slagen verder en iemand anders aan slag of in het gunstigste geval 3 out waardoor je zo even 15 minuten weg kan om bier te drinken.)

Voetbal met 2 keer 45 minuten (waarvan soms net aan 35 minuten per helft wordt gespeeld) met 15 minuten pauze om je hamburger en beker cola of bier te halen vinden ze lachwekkend,een Amerikaan is een middag/avond uit op de tribune en rondom het stadion,dat mag een halve dag duren, en geen lullige 90 minuten.

Overigens ben ik morgen vrij dus ik pik zeker de wedstrijd even mee tot op zijn minst half time.

En ik ben voor de underdog, de Falcons, de eerste tik hebben ze al uitgedeeld, MVP is QB Matt Ryan geworden met op grote afstand Tom Brady als 2e.
 

JMD

Well-known member
American football is de ge?xtrapoleerde versie van rugby qua de tijd dat het spel stilligt. Bij rugby is dat al veel, maar bij het Am.football is het helemaal erg. Wel mooi uit het Am. Football: de scheidsrechter die via de speakers vertelt wat hij gezien heeft en bestraft. En dat dan doet met allerlei armgebaren waardoor het lijkt alsof hij een Boeing 747 moet binnenloodsen.

Ben ook wel eens opgebleven voor de Super Bowl, maar nu niet.
 

inhethoekje

Active member
Brady is trouwens niet zo populair als iedereen denkt,het is de ideale schoonzoon maar hij speelde vals in de ogen van velen.
 

inhethoekje

Active member
Wil jij mij een groot plezier doen en even met Eloy in discussie gaan over Brady? ;)


Eloy is idolaat van hem, of van zijn vrouw?


Deflategate, het is nooit echt bewezen maar de verdenkingen zijn groot.
Trump had Brady overigens geadviseerd de bond aan te klagen voor 250 miljoen dollar.
 
Laatst bewerkt:

inhethoekje

Active member
Brady komt er niet aan te pas, word compleet overlopen door the Falcons.

7-0 voor de Falcons, the game is on.
 

inhethoekje

Active member
Wat een wedstrijd, ik blijf op, dit wordt legendarisch.

World Series 2016, legendarisch.
Superbowl 2017, legendarisch.

Ik heb steeds de mazzel aan mijn kont hangen als ik kijk.
 
Bovenaan