En je moet vervolgens ook nog Cambuur loten natuurlijk, wie weet loot je Feyenoord.
Da's ideaal. En dan de finale tegen Sparta/Cambuur :duim:

?degaard in de basis zo bij Heerenveen

Abubakari

Well-known member
Nou, HUP CAMBUUR dan maar weer.

Wel ontzettend klote, zo dichtbij... Maar goed, het gebeurt naar mijn gevoel wel heel vaak, zo'n late goal van de favoriet in dit soort wedstrijden.

Pascallovic

FC Utrecht heeft dit bekertoernooi elke keer in de laatste 10 minuten het resultaat in de slotminuut veranderd. Tegen PEC in de 81e en 90e minuut de gelijkmaker en de winnende. Tegen FC Groningen in de 90e minuut de winnende. Tegen FC Twente de winnende in de 88e minuut en de 1-3 in de 90e minuut. Dat is wel erg veel en vandaag dus weer.

Pascallovic

Knappe prestatie van Cambuur. 3 van de 9 strafschoppen heeft FC Utrecht niet tussen de palen gekregen. Nienhuis heeft er geen gepakt.

JMD

Ajax, utrecht.... wie is de volgende ?
Loten ze zo meteen Sparta thuis, op papier zou dat dan eenvoudiger moeten zijn, gaan ze er dan tegen Sparta uit...

Mooi hoor. Mooie serie ook
Zeker. Gisteren en vandaag tonen het ongelijk in deze van Van Basten aan. Strafschoppen moet je behouden.

Sparta - Feyenoord zou ook wel een mooie finale zijn.

Utrecht verspeelt dus veel binnen 4 dagen, winst afgelopen zondag had aansluiting bij de top4 betekend. Nu uit de beker en achtervolgers hijgend in de nek.