Roda JC Nieuwstopic

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ah, kijk eens aan. Dat is ook al zo'n erkende doelpuntenmaker. 44 goals in 224 wedstrijden. Met een maximum van 8 goals in ??n seizoen.

:eek:mg:

Joost

Well-known member
Wat is dit nu weer? Loop ik te verkondigen dat het helemaal niet zo'n vreemdenlingenlegioen is, komen ze net een onbekende Griek aanzetten.

Ceephax

New member

:eek:mg:

Dus het zou al mooi zijn als hij er 4 weet in te leggen. Zo'n Tom Boere zou dat toch ook moeten lukken? Of zijn dat soort spelers al onhaalbaar voor Roda JC?

Pascallovic

Geen idee wat FC Oss voor zo'n speler zou willen ontvangen. Kennelijk is een paar ton als transfersom geen optie voor Roda JC.

Ceephax

New member
Afgelopen zomer zag ik wel wat transferbedragen voorbij komen bij Roda. 3 ton geloof ik voor die Boysen. Maar het zou goed kunnen dat er verder niets meer beschikbaar is.

Ceephax

New member

Misschien is het wel de eerste keer dat Oss geld voor een speler gaat vangen. Kan me zo snel geen speler voor de geest halen in ieder geval.

Joost

Roda wilde op het trainingskamp per se een oefenpotje spelen maar dat werd uiteindelijk nogal een fiasco.

Na lang aandringen bleek uiteindelijk Estoril bereid mee te werken. Alleen maar omdat Roda volgens de voorzitter van Estoril bleef zeuren. Estoril speelde namelijk zelf de avond tevoren voor de competitie. Roda zat op trainingskamp in de Algarve maar de wedstrijd was 400km verderop waardoor de selectie nog een flinke busreis moest maken en er een hotelovernachting in Lissabon aan vast moest plakken.

Toen Roda en de reserves van Estoril eindelijk op het veld stonden wilde Estoril hooguit 35 minuten per helft spelen. Een scheidsrechter was evenmin voorhanden. Die zou halverwege de tweede helft aankomen rijden samen met zijn assistenten. Hij had elders nog 90 minuten moeten fluiten en zou de aftrap nooit hebben kunnen halen.

De eerste helft was volgens de aanwezigen heel erg matig van beide kanten. In de tweede helft pakte Roda de draad wel op en miste het een hele reeks goede kansen. Uiteindelijk scoorde uitgerekend Mytidis vlak voor tijd de 1-0. De assistent van Estoril, die maar als scheidsrechter acteerde, besloot in de slotminuut zijn ploeg een belachelijke penalty te geven waardoor het 1-1 werd.

Ohja, Annistasiou was vanwege trieste familie-omstandigheden eerder naar Griekenland gevlogen maar zou voor de wedstrijd weer terug zijn. Hij miste in Griekenland het vliegtuig.