Vitesse Nieuws topic

ALenstra

Well-known member
Fr?ser wil weg bij ADO omdat het zo'n zootje is binnen de club. Zeker niet omdat hij bij Vitesse meer kan verdienen?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik heb in het verleden wel naar die jaarrekening gekeken en toen waren de cijfers wel ongeveer zo ongezond. Eind jaren negentig begin deze eeuw had Vitesse nog een top opleiding. Dan kan je in potentie een relatief goedkope selectie samenstellen met veel eigen jeugd.
 
G

Gast

Guest
Rus pompt opnieuw miljoenen in Vitesse

http://www.telegraaf.nl/telesport/2...&utm_medium=referral&utm_campaign=twitterfeed

Hoe krijgen ze het daar voorelkaar om met al dat extra geld de middenmoot nauwelijks te ontstijgen. Eigenaar vind het allemaal prima. Vaag :confused:

Misschien omdat er amper wat in de selectie gestopt word, salarissen worden ook alsmaar minder. Dus de voor Eredivisie begrippen toppers kiezen ook niet voor Vitesse. En grote broer Chelsea stuurt alleen derde garnituur hierheen?

Wat blijft er over, een selectie die aansluit op je begroting. Tussen p5 en p8 En dan kun je uitschieters hebben naar boven en beneden. Vitesse kennende eerder naar beneden dan naar boven dus. Deze begroting word ook nog een kunstmatig in leven gehouden. Maar goed ik ben nog altijd van mening liever een Rus die zonder te knipperen het gat dicht, dan weer een schuld opbouwen die uiteindelijk opgehoest moet worden door de belastingbetalers.
 

Joost

Well-known member
Vitesse niet akkoord met het voorstel van 3 duels van 1 voorwaardelijk voor Baker.

Dat was toch gewoon ouderwets natrappen?
 

delmaestro

Well-known member
Ja natuurlijk, ik zou niet weten hoe je dat anders uit kunt leggen.

Ze doen toch een poging:


Henk Fraser:

"Als je kijkt naar de regelgeving, kan de scheidsrechter deze keuze maken. Hij staat volledig in zijn recht. Het is een slechte poging tot haken. Het is de beslissing van de scheidsrechter, daar moeten we niet over zeuren", aldus Fraser tegenover FOX Sports. De coach hoopt dat de schorsing zal meevallen. "We moeten ook kijken naar het type speler dat Baker is."

"Hij is heel sportief, hij wilde een professionele overtreding maken. Ik vind niet dat hij zwaar gestraft moet worden, gezien de aard van de overtreding. Maar het is nu eenmaal zo dat je hiervoor een rode kaart kan krijgen."
 
Bovenaan