FC Twente Nieuws topic

JFK

Well-known member
Volgt de trainer van FC Twente wel het nieuws?


Ren? Hake is zwaar teleurgesteld in het feit dat FC Twente na het vertrek van Renato Tapia naar Feyenoord niets kan doen op de transfermarkt. De middenvelder werd deze week voor ongeveer twee?nhalf miljoen euro verkocht. Van dat bedrag kan geen enkele euro ge?nvesteerd worden in de selectie.
"Wat is dan je persperspectief als je een basisspeler kwijt raakt?", liet Hake woensdagavond, kort na het verlies tegen NEC (2-0), weten aan Tubantia. "Als ik dit van te voren had geweten, had ik als trainer ook kunnen zeggen: ik wil Tapia koste wat kost behouden."
De clubleiding van de Tukkers zou twee weken geleden nog de toezegging hebben gedaan dat er bij een verkoop 'in principe wat mogelijk is'. Dat blijkt dus een loze belofte te zijn en daar baalt Hake van. "Blijkbaar is het transferbedrag voor Tapia te laag."
 

De Groene Scout

Well-known member
Haha, misschien moet hij diezelfde journalisten van de tctubantia eens vragen hoe het eigenlijk in elkaar steekt bij FC Twente.
Die zijn waarschijnlijk wel iets beter op de hoogte.
 

Max

Administrator
Forumleiding
FC Twente Nieuws topic

Had inderdaad kunnen zeggen dat hij Tapia had willen houden. Dan had hij nu kunnen melden dat FC Twente tegen zijn zin in Tapia heeft verkocht. Koekoek.
 

De Groene Scout

Well-known member
Bijna een speler binnen. FC Twente kan of wil de verdediger Stefan Thesker huren van Furth (2e bundesliga).
Hij speelde in de jeugd ook al voor Twente, na een knokpartijtje in een Duitse disco zijn ze er daar wel een beetje klaar mee.
Twente is dan wel zo sociaal om hem weer op te pikken en op het rechte pad te krijgen.
Prima sociale club hoor Twente!!!
 

Pascallovic

Well-known member
Misschien kunnen ze dat geweldige super talent Chris David nog terughalen. Die is zo goed dat hij nergens aan de bak komt.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Die hadden ze toch al een keer teruggehaald of was hij uiteindelijk bij concurrent Go Ahead Eagles terecht gekomen?
 

fr-keff

Active member
Er is maar 1 speler in de laatste 10 jaar die vroeg naar Engeland is gegaan en ook de top behaald heeft.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Wat is top? Krul heeft de basis van Newcastle gehaald, maar dat is geen top.

Zal vast op Krul doelen. Wel de enige die geslaagd is op het niveau van de club waar hij voor naar Engeland ging. Bruma is bijvoorbeeld niet op het niveau van Chelsea geslaagd, maar wel op het niveau van de Nederlandse club.
 

Pascallovic

Well-known member
Die ging weliswaar vroeg, maar had toen hij ging wel een aardig aantal wedstrijden in de Eredivisie en de CL/UEFA Cup gespeeld. Dus toch een ander verhaal dan een speler die vanuit de jeugd naar Engeland gaat, zonder ook maar in de buurt van het eerste te zijn geweest, zoals bijvoorbeeld een Krul of Ake.
 
Bovenaan