District Noord

Abubakari

Well-known member
Dan moet je ook wel op de bar gaan staan dansen.

Groninger Boys is trouwens wel echt vernieuwd, Reineta, Clemencia en Gio Slijngaard zijn de enige 3 die nog over zijn van de betere tijden. Ondanks de 7-1 denk ik dat GB een zwaar seizoen tegemoet gaat, Lemmer was nivootje 4B, daar had Th? Knickerbockers 8 ook nog wel van gewonnen en voor rust was het behoorlijk matig wat GB betreft. Na rust ging er zoveel mis bij Lemmer, daar profiteerde GB gretig van. Maar zo makkelijk wordt het ze dit seizoen niet meer gemaakt, dat weet ik wel zeker.

Zo win je met 7-1, zo verlies je met 7-1 (van Olyphia, de oude club van Ronald).
Lemmer won vandaag trouwens voor het eerst, nota bene van de koploper. Die hebben dat stukje op Abu.com gelezen en wilden zich revancheren.;)
 

Abubakari

Well-known member
VVG nadert koploper Noordscheschut tot 1 punt. VVG wint met 0-2 bij Aduard, NSS speelt 1-1 bij Gramsbergen.

Dokkum maakt met 9 man een 1-2 achterstand goed en wint met 3-2!

Mamio ook weer dik gewonnen, was bij rust al 5-1 las ik net. Eindstand 5-2 zie ik nu. Lycurgus verloor, Mamio nu staat nu met 4 punten voorsprong eerste.
 
Laatst bewerkt:

bqandy

Well-known member

Abubakari

Well-known member
Shit zeg, dat is wel schokkend. Veel zien voetballen in stad, vooral bij Groninger Boys, vorig jaar nog bij Velocitas en laatst nog met Waskemeer uit bij Mamio.
 

Abubakari

Well-known member
Vanmiddag naar GRC-Achilles in 1F geweest, GRC staat vierde, Achilles bovenaan. Een uur lang gelijkwaardig met een hoop gemiste kansen over en weer. Daarna werd Achilles beter en beter en in de slotfase scoorden ze tussen de 78' en 84' minuut 3x en stond het ineens 0-3. Vlak voor tijd redde Wilkens de eer, 1-3.
 

Abubakari

Well-known member
Dani?l Postema RIP...

Overigens slaagde de missie, Postema werd topscorer van Nederland met 59 treffers. Na dat seizoen ging hij terug naar Groninger Boys, daarna naar Velocitas en dit seizoen speelde hij weer voor Waskemeer.

img.do
 
Laatst bewerkt:

noordooster

Well-known member
Ook in het DvhN staat vanochtend een paginagroot artikel over Daniel Postema.
" Een man voor wie je naar het veld kwam ".
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Manmanman, dat meen je niet... 45 jaar en dan zulke ongein uithalen. Duur grapje.
 

noordooster

Well-known member
De wedstrijd in 1F zondag tussen LSC 1890 en Sc Erica gaat zondag as niet door.
Sc Erica wil niet voetballen op het kunstgras in Sneek.
Ook het eigen kunstgrasveld in Erica is tot verboden gebied verklaard en elke zaterdag worden de tegenstanders van de uitspelende teams van Sc Erica gebeld op welk type veld gespeeld wordt. Is het kunstgras, dan komt Sc Erica niet.
 

Joost

Well-known member
Erica is niet de enige club die dat beleid heeft.

De KNVB is duidelijk niet zeker van haar zaak dat het echt veilig is, anders was het allang bestraft met een reglementaire nederlaag.
 
Bovenaan