Andere buitenlandse competities

Batigoal

Well-known member
Zit met een schuin oog te kijken laatste half uur naar Zenit-Rubin Kazan; de thuisploeg domineert en lijkt weer een beetje op de sterrenploeg van weleer. Zojuist scoort Jonathas namens Rubin Kazan de eretreffer, de 4-1.
 

U.G.

Well-known member
Benfica won gisteravond van Braga en staat met een punt verschil weer aan kop in Portugal. Godzijdank.

Zolang Jesus bij Sporting aan het roer staat heb ik er geen zin in. We gaan wel niet makkelijk van 'm afkomen want de voorzitter en een deel van de fans zijn verliefd op hem. Maar ik durf bijna zo 'ver' te gaan door te stellen dat deze man echt flink ziek van geest is. Serieus.

Na de wedstrijd tegen Real in de CL, waarin we aardig hebben gespeeld maar uiteindelijk en primair door zijn idiote wissels met nul punten bleven zitten , gaf de man als volgt antwoord op de vraag of Sporting de sterkste ploeg had in Portugal, ' ze hebben de beste trainer dus daarom de beste ploeg '....en afgelopen zondag was het wederom verzinseldag bij die paardenlul, liefst vier basisspelers die startte tegen Real begonnen of op de bank of reisden niet eens mee, om 0,0 aan technische, disciplinaire of fysieke redenen. Laat je beste elf spelers eens gewoon rustig evolueren, meer hoef ja als coach niet te doen...en dank god op je blote knietjes dat je een van de best betaalde coaches wereldwijd bent, en dat in een kleine voetbalcompetitie. Gil Dias liep Bruno Cesar die als rechtsback mocht opdraven bij ons echt helemaal ondersteboven. Hoe bedoel je Jesus verdiept zich in tegenstanders ?


En toen de basisspelers werden opgetrommeld was het al veels te laat. Een 3-1 koek bij Rio Ave als gevolg. Een Benfica-krantje kopte de dag erna 'Jezus is weer geland' ....die moesten beter weten, deze man is ongeneeslijk. En die fakking gek is dan ook nog openlijk teleurgesteld in de spelers. Ik denk dat ik Sporting maar even tijdje niet gaat volgen, ik trek die gozer echt behoorlijk slecht.

Viva ao Sporting !

Exzibit A :

http://desporto.sapo.pt/futebol/primeira_liga/videos/5a-j-rio-ave-sporting-16-17/
 
Laatst bewerkt:

Batigoal

Well-known member
Jesus had vorig jaar toch ook in de media gezegd dat Sporting maar dankbaar met hem mocht zijn omdat hij allerlei aanbiedingen uit het Midden-Oosten en China had afgewezen? De man heeft nogal wat zelfvertrouwen.
 

U.G.

Well-known member
Onder andere. Hoe vaker Sporting achter elkaar wint des te meer wantvertoning op de persconferenties. Walgelijk.
 

U.G.

Well-known member
Exactomundo.

Na SC Braga had ie veel mazzel met Doyen bij Benfica...en nu met z'n grote mond is ie gewoon baas in Portugal. Ook mede mogelijk gemaakt door een wel een bijzonder milde pers.

Ik ben al een tijdje klaar met de Portugese voetbalheruitvinders Mourinho en co. Dit soort clowns moesten nou maar een keer echt finaal op de bek gaan en Academica Coimbra gaan trainen ofzo...zoals het bij de meesten gewoon in de bedoeling heeft gelegen. Geef de oud-internationals ( Capucho, Costinha, Vidigal of zelfs Conceicao ) meer kansen bij de top.

PS. ff nog zo'n vette uitspraak. Jesus werd vorige week naar de tribunes gestuurd in Bernabeu. En als dat niet was gebeurd volgens hem, dus met hem op de bank, hadden we die wedstrijd gewonnen !
 
Laatst bewerkt:
?

?uti

Guest
Rode Ster wint de topper tegen Vojvodina met 4-1, o.a. een doelpuntje van Mitchell Donald.
 

Joost

Well-known member
http://www.vi.nl/nieuws/vier-nederlanders-verdacht-van-matchfixing-in-finland.htm

Ayoub Ait Afkir, Irvingly van Eijma, Salah Hamza Aharar en Derwin Martina worden in Finland van matchfixing beschuldigd. De spelers zouden twee wedstrijden van Atlantis FC be?nvloed hebben, maar ontkennen de aantijgingen ten stelligste en hebben de hulp ingeschakeld van de spelersvakbond in Finland (JPY).

Wat hebben Nederlandse profspelers te zoeken op het 3e niveau in Finland. Ik heb het even opgezocht; toen Atlantis enkele jaren geleden nog op het 2e niveau speelde zaten er tussen de 300 en 400 toeschouwers.

Dat is, en dit is echt geen grap, hetzelfde niveau als waar FC Santa Claus speelt;
150px-FC_Santa_Claus.png
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Finland heeft al een tijdje gezeik met matchfixing. Atlantis werd in 2001 nog 7e in de Veikkausliiga en won de beker ook, maar werd toen terug gezet naar het 3e niveau. Dit seizoen hebben ze weer een punten mindering gekregen en gaan ze degraderen naar Nelonen
 

Batigoal

Well-known member
IFK Mariehamn, uit een stadje van 11.000 inwoners, is voor het eerst in de historie landskampioen geworden. Jari Litmanen beschreef deze stunt als 'het Leicester van Finland'. Pikant detail is dat de inwoners van het eiland ?land liever bij Zweden willen horen.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Ach, dat valt best mee, ze doen de laatste jaren standaard mee in de (sub)top, het was er op wachten. Naast HJK zit er tegenwoordig weinig gevaar meer voor andere teams. SJK, dat was pas een verrassing (vorig jaar kampioen, drie jaar geleden nog 3e divisie)
 

U.G.

Well-known member
In Portugal heeft Sporting sinds gisteren iig geen last meer van titelaspiraties, het speelde gelijk op het eiland en staat nu 7 punten achter op de stadsboeren. De ploeg heeft met het vertrek van Joao Mario en Slimani te veel ingeleverd en als Adrien dan nog geblesseerd raakt hou je eigenlijk alleen nog wat los zand over en een kutcoach. Gelson is absoluut een supertalent, een van de betere op de internationale velden en daar mag je weer trots op zijn maar die gaat dit natuurlijk niet in z'n eentje kunnen belopen. En bij William volgt steevast na vier, vijf wereldpasses ( dat wel !) een gruwelijke fout, meestal bij het uitverdedigen.

Misschien dat er na het overwinteren wat valt te scoren in de EL. Voor de rest is dit seizoen signed, sealed and dumped.


Ik kwam nog wat 'raars' tegen, deze speelt tegenwoordig dus in India ;

[video]http://www.miragens.abola.pt/media.aspx?id=25699[/video]
 
Laatst bewerkt:

Batigoal

Well-known member
In Griekenland wordt voorlopig niet gevoetbald. Het vakantiehuis van scheidsrechtersbaas Giorgis Bikas in de brand gestoken. De Griekse voetbalbond heeft daarom al het competitieve voetbal in het land stilgelegd totdat het politieonderzoek is afgerond.
 

U.G.

Well-known member
In Griekenland wordt voorlopig niet gevoetbald. Het vakantiehuis van scheidsrechtersbaas Giorgis Bikas in de brand gestoken. De Griekse voetbalbond heeft daarom al het competitieve voetbal in het land stilgelegd totdat het politieonderzoek is afgerond.

De competitie was daar dit seizoen bijna sowieso niet eens gestart, door een vette ruzie.
 

U.G.

Well-known member
Btw bij de Europees kampioen is er het afgelopen weekend de topper tussen Porto en Benfica gespeeld :

http://desporto.sapo.pt/futebol/primeira_liga/videos/10a-j-fc-porto-benfica-16-17/

Porto heeft verzaakt te winnen. Ze waren veel beter, hoewel Benfica kampt met blessureleed.

Anywho, ik heb mijn eigen club in een cynische bui denk ik toch iets te vroeg afgeschreven. We gaan op alle fronten nog van ons laten horen ! Als Dost nog ietsjes beter gaat lopen nog, iets vaker als kopsterke spits de tweede paal zoekt, en zich iets minder laat verleiden tot het meevoetballen dan gaat deze man een grote succes worden in Portugal. De man past zich supermakkelijk aan.
 
Bovenaan