Oranje nieuwstopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Janssen

Well-known member
KNVB kan Gullit niet strikken

Het is technisch directeur Hans van Breukelen niet gelukt om Ruud Gullit te strikken als assistent-bondscoach van het Nederlands elftal.

Van Breukelen wilde geen oplossing vinden voor enkele simpele zekerheden, die Gullit wenste opgenomen te zien in zijn contract. Eerder al zag Van Breukelen geen kans om Dick Advocaat als rechterhand van bondscoach Danny Blind te behouden voor de KNVB.

Voor Blind is het afketsen van de deal met Gullit een grote tegenvaller. Beiden hadden een zeer goed gesprek en zaten op ??n lijn betreffende invulling van Gullits functie als assistent. Zelf wilde Gullit ook graag en was hij bereid diverse zaken op te zeggen om het Nederlands elftal en Blind te helpen. De bondscoach zag Gullit als een ontbrekende schakel in zijn staf met Marco van Basten en zichzelf.

Lekker Hansie
 

Eef de Kip

Well-known member
Van Breukelen wilde geen oplossing vinden voor enkele simpele zekerheden, die Gullit wenste opgenomen te zien in zijn contract.


Ik ben erg nieuwsgierig.
 

gevegt

Well-known member
"simpele zekerheden" kan ook gewoon door Gullit geroepen zijn he.

De vraag is wat ziet Ruud als simpele zekerheden.

Dat kan, maar ik heb het vermoeden dat het door de schrijver bewust niet wordt gezegd om van Breukelen als zwarte piet weg te zetten.
 

De Groene Scout

Well-known member
Gullit eiste van van Breukelen dat die zich in moest zetten om Dianessy aan een Nederlands paspoort te helpen. Dat wilde De Breuk niet.
Tja, dan houdt natuurlijk alles op.
 

Janssen

Well-known member
Hendrix maakt debuut bij Oranje, geen Huntelaar en Memphis

Een Oranje-debuut lonkt voor Jorrit Hendrix. De PSV-middenvelder is door bondscoach Danny Blind opgenomen in de definitieve selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden en het daaraan voorafgaande oefenduel met Griekenland.
Voor Hendrix is het de eerste keer dat hij is opgenomen in de definitieve selectie van Oranje. Daarnaast is de terugkeer van Maarten Stekelenburg, die eerste keeper is bij Everton, opvallend.

Klaas-Jan Huntelaar behoort opnieuw niet tot de laatste 24 namen. In de zomer van 2016 ontbrak de spits van Schalke 04 ook al bij de oefenwedstrijden tegen Ierland, Polen en Oostenrijk. Ook Memphis Depay, die op een zijspoor lijkt te zitten bij Manchester United, behoort niet tot het keurkorps van Blind.

Oranje, dat met een 26ste plaats historisch laag staat op de FIFA-ranking, duelleert op 1 september in Eindhoven met Griekenland, de generale repetitie voor de start van de WK-voorronde. Die vindt vijf dagen later plaats met een wedstrijd tegen Zweden in de Friends Arena in Solna.

Bij de Scandinavi?rs namen sterkhouders Zlatan Ibrahimovic, Kim K?llstr?m en Andreas Isaksson afscheid na het EK. De andere poulegenoten van Nederland zijn Wit-Rusland, Frankrijk, Bulgarije en Luxemburg. Alleen de groepswinnaar kwalificeert zich rechtstreeks voor het toernooi in Rusland. Op ??n na spelen alle nummers twee in het najaar van 2017 een play-off om de resterende vier tickets.

Hendrix, baas!
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Vlaar, Van Dijk en Blind achterin.

Van Aanholt en ??? Op de flanken. Strootman, Wijnaldum en Klaassen op het middenveld.

De Jong en Janssen voorin.
 

Susa

New member
Ruudje Dil toch geen assistent.....

Misschien John van het Schip dan maar eens polsen. Die heeft op dat gebied al de nodige ervaring of simpelweg kappen met die onzin van 3e assistent.
 

Pascallovic

Well-known member
Vlaar, Van Dijk en Blind achterin.

Van Aanholt en ??? Op de flanken. Strootman, Wijnaldum en Klaassen op het middenveld.

De Jong en Janssen voorin.
Hebben we niks beters dan de Jong voor de basis? Die is nu ook weer niet heel overtuigend aan het seizoen begonnen. Zou Hendrix voor Klaassen doen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik ga voor Foppe als assistent, maar het ligt allemaal weer open. Het kan in principe iedereen worden.

Lekker veel buitenspelers geselecteerd trouwens.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan