Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Maasveld

Well-known member
De keeper drie keer zoveel betalen als de rest van de selectie, lijkt mij geen goed idee.
Goed, ik wist niet dat hij zoveel verdiende, maar het lijkt me zo langzamerhand tijd om dat belachelijke salarisplafond los te laten of in ieder geval flink op te hogen.
 

Batigoal

Well-known member
Newcastle heeft die Belg gehaald die ook niet voor een appel en een ei is gekomen, dus ik denk dat Krul om maar niet te banken gewoon verhuurd wordt aan Ajax. En mocht Newcastle niet weten te promoveren, dan is Krul volgend jaar best te halen denk ik.

Van Onana heeft niemand ooit gezegd dat het een groot talent is, ook binnen Ajax niet.
 

Pascallovic

Well-known member
Nou ze hebben die Onana niet voor niets gehaald met het trotse bericht erbij dat Barca 'not amused' was dat Ajax hem wegplukte daar.
 

SanMark.

Well-known member
Doe je het net zoals PSV en geef je veel tekengeld. Dat is volstrekt anders dan hem een hoog salaris geven. Vraag maar aan JMD.

Klopt dan kun je gewoon 8 miljoen tekengeld geven en een laag salaris. Dan past het allemaal binnen de kaders.
 

ALenstra

Well-known member
Barcelona en Manchester City zijn het eens over Claudio Bravo. In tegenstelling wat de kippenborstjesbrigade beweert lijkt Joe Hart niet naar Ajax te komen. Hij kan naar Everton, Borussia Dortmund en Sevilla maar hij schijnt in Engeland te willen blijven. Verder heeft Vitesse trainer Henk Fr?zer benadrukt dat Eloy Room niet naar Ajax mag.
 

Pascallovic

Well-known member
Gaan ze ook nog iets doen met de 42 miljoen die ze na het huren van Traoure en Krul over houden aan de transfers van Milik en Cillessen?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan