District Noord

Balderas

New member
De 150 jaar oude Herman de Weert is in de winterstop al opgestapt en een andere jongen is naar Msc zaterdag gegaan maar dat was al niet meer altijd een basisspeler. Volgens mij is het de rest intact gebleven plus nog een paar goede A spelers die aansluiten .

Ach ja Herman de Weerd wil het nog steeds niet opgeven, die gaat bij ZZVV. Maar gaat hij daar ook weer bij de eerste selectie spelen?
 

noordooster

Well-known member
de Weert duikt nu weer op bij ZZVV. Die heeft in zijn nadagen onderhand elk jaar een andere club.
NB: Ik zie dat dat al gepost is.
Ik mag toch aannemen dat de Weert bij ZZVV niet meer in het eerste komt...
 

SanMark.

Well-known member
Kan ik mij iets bij voorstellen... Hebben ze bij het tweede van Vitesse nu al eens een normale trainer aan kunnen trekken? Dat van de afgelopen twee seizoen was natuurlijk niet, bijzonder sterk.

Nee dat is al iets wat bij ons in geen10 a 15 jaar echt van de grond is gekomen .
 

noordooster

Well-known member
Voetbalvereniging 't Zandt wordt na dit seizoen opgeheven.
Ze spelen al enkele seizoen met hun eerste en nu ook enige team in een reserveklasse.
In het komende seizoen kunnen ze ook nog weer net 1 elftal formeren met veel jongens die intussen niet meer in het dorp wonen.
Jammer dat deze club met ook een mooie oude tribune moet ophouden te bestaan.
 

Abubakari

Well-known member
Gister kwam VV Groningen dit seizoen voor het eerst in actie. Op het eigen toernooi werd Forward (zon. 2K) in 2x 25 minuten met 9-1 verslagen (met 2 goals van de tot spits getransformeerde keeper Ivan Landlust), daarna werd Noordwolde (zat. 3C) met 5-1 verslagen. VVG heeft een vrij brede en kwalitatief sterke selectie en is er tov vorig seizoen weer flink op vooruit gegaan. Zaterdag spelen ze de finale van het toernooi tegen eerste klasser PKC'83, woensdag uit tegen eerste klasser Velsen voor de landelijke beker.
 

bqandy

Well-known member
Gister kwam VV Groningen dit seizoen voor het eerst in actie. Op het eigen toernooi werd Forward (zon. 2K) in 2x 25 minuten met 9-1 verslagen (met 2 goals van de tot spits getransformeerde keeper Ivan Landlust), daarna werd Noordwolde (zat. 3C) met 5-1 verslagen. VVG heeft een vrij brede en kwalitatief sterke selectie en is er tov vorig seizoen weer flink op vooruit gegaan. Zaterdag spelen ze de finale van het toernooi tegen eerste klasser PKC'83

Om je alvast een beetje te ergeren. :)
http://pkc83.nl/websitepkcoud/afbeeldingen/music1.mp3

Tot morgen.
 

Abubakari

Well-known member
Een echt bqandy muziekje.

Wat denk je Abu, zit een stuntje er in woensdag? Zou wel mooi zijn!

Ik denk dat dit VVG zich prima kan meten met een eerste klasser. VVG gaat op zeker bovenin mee doen komend seizoen. Ik heb uiteraard geen idee van de kwaliteiten van Velsen, maar ik verwacht dat ze aardig aan elkaar gewaagd zullen zijn. VVG cupfighter, dus waarom ook niet bij Velsen winnen.
 

de waan

Well-known member
Velsen speelde vorig seizoen ook 'gewoon' tweede klasse en is pas na een stuk of 32 nacompetitiewedstrijden gepromoveerd.
 

Abubakari

Well-known member
Uhm, ik ben na vanmiddag weer iets minder zeker, finale van het eigen toernooi tegen eerste klasser PKC'83... 1-7 verloren en dat was niet eens geflatteerd. En dan miste PKC'83 ook nog een aantal spelers.
Nou ja, beter nu dan woensdag zullen we maar zeggen.

Ik weet trouwens niet wat erger was, 90 minuten smartlappenmuziek op de achtergrond of de 7-1 nederlaag. Ik neig naar het eerste eigenlijk.
 

bqandy

Well-known member
Ik ga voor de smartlappen. Maar ja mijn cluppie (PKC) won met 7-1.
Slechte generale voor VVG. Maar snel Van Leeuwen weer bij de selectie halen. :duim:
 

Abubakari

Well-known member
Tja, nu weet ik het niet meer. :p

Gelijkspel maar in de toto dan. En bij de bookies wel winst voor VVG.

Nee joh, die staan na gister weer met beide beentjes op de grond en hebben (en gaan) woensdag wat goed te maken, VVG gewoon op winst zetten.

Ik zie trouwens net dat de trainer van Velsen een Ajacied uit de oude doosch is, Ton Pronk.
SFA222007154.jpg
 
Bovenaan