AFC Ajax in Europa: OGC Nice - Ajax

Status
Niet open voor verdere reacties.

Abubakari

Well-known member
Bovendien heb je dan waarschijnlijk een goeie fase gehad en groeit het geloof bij de spelers.
Als we morgen een 2-0 voorsprong weg geven en naar Griekenland moeten met een 2-2 of 2-3 dan weet ik niet of dat nou zo'n boost geeft.
En of dat geloof nou groeit en of we daar wat aan hebben...
Rapid Wien vorig jaar. Bij rust 2-0 voor, heel goed voor het zelfvertrouwen. Veltman had zelfs zoveel zelfvertrouwen dat ie lekker frivool uit ging verdedigen.
En thuis gaf het wegwerken van de 0-2 achterstand zoveel vertrouwen dat ie er twee minuten later weer in vloog en het weer 2-3 stond.
Tot nu toe krijgen we ze erg makkelijk tegen en is het ook alweer een paar keer gebeurd dat de tegenstander vrij vlot scoort nadat Ajax had gescoord.
Vorig jaar had ik er een slecht gevoel over voor Rapid, nu heb ik er wederom een zeer slecht gevoel over.

Geen Milik, Gudelj en Bazoer morgen.

Van Milik (EK gespeeld) en Gudelj (geschorst) was dat al lang bekend. Bazoer wat korter, maar in verband daarmee is al met Riedewald geoefend als CV.
Die deed dat prima. Nadeel was wel dat Viergever het bar slecht op de positie van Riedewald.
 

DeftonesJP

New member
Dat gevoel heb ik ook maar ik denk dat een goede fase druk zetten wel het gevoel kan geven dat de speelwijze van Bosz zint heeft. Fase een is de overtuiging dat werkt, pas daarna kan je naar een situatie werken waar je veel langer druk zet. Dus als we PAOK een half uur van de mat spelen levert dat misschien meer begrip op om te investeren op het trainingsveld en ontstaat er meer overtuiging om zo te voetballen.

Wat betreft het resultaat tegen PAOK. Ik heb teveel potjes zoals die tegen Sparta Praag, Dynamo Zagreb en Kopenhagen gezien om er vertrouwen in te hebben. Toch heb ik er wel zin in.
 

Abubakari

Well-known member
Ik zou voor zo'n belangrijke wedstrijd (en in de CL) gewoon terugvallen op wat je bewezen hebt te kunnen, degelijk voetballen, goed verdedigen, de nul houden. Kortom de degelijkheid waarmee we onder de Boer voetbalden gewoon in Europa gebruiken. Hoef je je ook niet in korte tijd een nieuw(e) systeem/manier van voetballen eigen te maken. Bewaar het mooie maar voor de competitie en zorg eerst maar gewoon dat je door de voorronde CL komt. En nu het team vrijwel ongewijzigd is zou je wat in NL lukt ook tegen clubs als PAOK moeten kunnen.

Alhoewel... De Europese resultaten van vorig seizoen in ogenschouw nemend.:eek:mg:
 

Batigoal

Well-known member
Ook al heb ik er nul vertrouwen in, ik heb wel weer zin om Ajax aan het werk te zien om het echie. Van de voorbereiding heb ik alleen maar ultrakorte samenvattingen gezien en dat was natuurlijk niet best. Wel ben ik benieuwd naar Cassierra, die pikte zijn goals toch maar mooi mee tijdens zijn korte voorbereiding.

Het wachten is gewoon op de rots in de branding Sanchez, onze CL-finalist. Vanavond moeten we het helaas doen met Viergever in de basis en Westermann op de bank.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Jammer. Ik kijk echt uit naar het Bosz spelletje met Westermann in de basis.
 

mainsupreme

New member
Nou daar gaan we.

De opstelling belooft niks goeds......
Hopelijk valt er lucky een goal.

Ik was defensief begonnen met Sch?ne in het team, hopend op een vrije trap.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan