Het grote HSC'21 nieuwstopic

de waan

Well-known member
De nieuwe helden op een rijtje:

27370074654_a93a5bc542_c.jpg


Wat een bazenbaard heeft Robert Wilens trouwens.

27905737471_793743219a_c.jpg
 

SanMark.

Well-known member
Ik zie dat in de transport nog meer dan genoeg geld zit.

Noorderdorp bij HSC en bij SVWZ zit Nijhof Wassink.
 

Eef de Kip

Well-known member
Ze waren allemaal nog niet geboren toen Nederland voor het laatst de Champions League won.

Ik heb me bij dit soortfoto's al een hele tijd neergelegd dat dit soort gasten zonen van me zouden kunnen zijn maar ik ga er nu langzamerhand naar toe dat er een moment komt dat het je kleinzonen kunnen zijn.
 

De Groene Scout

Well-known member
In het oefenpotjes topic dacht De Waan dat de opstelling niet veel zou afwijken van afgelopen seizoen. Ikl denk het ook niet; mar hoop het wel!!!!
Als je goede jonkies in je selectie hebt en er bovendien meerdere spelers velvuldig ondermats presteren moet je ze ook durven te wisselen/passeren.
Ik ben benieuwd of dat komend seizoen ook zal gebeuren.

De verwachte basiself:
Brammer
van Dijk / Grondman / Basut / Uguz
ter Hogt / van Ek / Uguz
Visschedijk / Exterkate / Ottink

Brammer in de goal is vrijwel zeker de meest logische keuze. Niet omdat hij nu die mega-topper is, maar wel de beste van de 3.

In de achterste linie dus Veensma niet, terwijl die het erg goed heeft gedaan 2e helft vorig seizoen en is Hartgerink een prima stand-in centraal achterin voor de blessuregevoelige en kaarten pakkende Grondman en Basut. Backs Brummelhuis en Rupert komen te kort.

Op het middenveld is Wilens een prima alternatief gebleken. Voor de basis verwacht ik hem toch niet al te vaak meer, zeker niet meer als diepe spits. Ook niet meer in de basis verwacht ik Garritsen. Te veel speeltijd voor Garritsen zou ook de ontwikkeling van de jeugdige Screever, Veldhuis en in mindere mate Schutte in de weg staan. Hoop dat deze 3 jeugdige middenvelders veel gebruikt gaan worden als van Ek niet beter presteert dan afgelopen seizoen. Om diezelfde reden (matig vorig seizoen) heb ik Nieuwboer ook maar buiten de basis gelaten.

In de voorhoede heb ik Exterkate even in de spits gezet omdat ik denk dat de trainer die blijft opstellen i.p.v. Postma. Beide geen echte killers op 3e divisie niveau. Zou zelf voor de jongste ter Hogt gaan. Opstellen en vertrouwen geven en het wordt de scorende spits van de 3e divisie. Dus bij voorkeur niet 'langzaam brengen met invalbeurtjes', maar in de basis en dan na een uur er maar uit als de scherpte afneemt. Om die reden heb ik Visschedijk er ook ingezet. Jongen is gedreven en wil na het door omstandigheden mislukte vorige seizoen nu iets laten zien. Eulderink moet daardoor eerst maar even in de wachtkamer en via training en invalbeurten zijn oude niveau (van voor zijn SVZW-tijd) weer terug zien te halen.

Nog iemand vergeten?
 

de waan

Well-known member
Nog iemand vergeten?

Hier kan ik mij wel in vinden eigenlijk. Vooral ook de jonkies wat hoger in de pikorde zetten in plaats van spelers die handig zijn om er bij te hebben, maar het niveau net niet aankunnen. Of die behoorlijk over hun top heen zijn.

Enige is dat ik toch liever Wilens in de spits zie in plaats van Exterkate. Als verdeelstation in ieder geval beter. Visschedijk maakte een prima doelpunt, dat wel duidelijk laat zien dat hij echt wel kan voetballen. Laat hem de plek van Bouwmeister maar overnemen voorlopig.


Echt h?, zelfs de bazenbaard is jonger als mij :(

En de baard is nog altijd niet af zag ik.
 

De Groene Scout

Well-known member
Ik zie Wilens ook graag in de spits, maar volgens mij is dat een gepasseerd station. Als hij speelt is dat vanaf het middenveld de laatste tijd. Volgens mij heeft hij dit zelf ook aangegeven prettiger te vinden. Bovendien is het met 3 centrale spitsen (Postma, Exterkate en ter Hogt) ook wel erg dringen daar.
 

Unregistere

Well-known member
Hoe staat dat middenveld ongeveer? Punt naar achteren of naar voren of starten ze gewoon op ??n lijn?

Wel een opstelling met voor mij veel bekende namen. Alleen Visschedijk niet zo.
 

De Groene Scout

Well-known member
Hoe staat dat middenveld ongeveer? Punt naar achteren of naar voren of starten ze gewoon op ??n lijn?
Ik denk dat het op het 'theorie-bord' meestal wordt uitgelegd als 'met de punt naar achteren'. Of dit er in de praktijk ook altijd zo uitkomt heb ik wel eens wat twijfel over. Vaak zie je ze ook op lijn spelen of met afwisselende bezetting op het middenveld. Is ook mede afhankelijk van degene die worden opgesteld. Doorgaans is wel ter Hogt de middenvelder met de meeste diepgang.
 

Unregistere

Well-known member
Okee, want ik vroeg me vooral af of dan Uguz of Van Ek meer de controleur is. Ter Hogt leek me een 'tien', dus vandaar dat ik het idee had met de punt naar voren. Al is het natuurlijk allemaal maar op papier, want je veldbezetting varieert vaak in diverse situaties.
 

de waan

Well-known member
Van Ek speelt meer controlerend, Ter Hogt en Nieuwboer meer aanvallend en Uguz loopt overal.

Tot zover mijn tactische vergezicht. :oops:
 

Unregistere

Well-known member
Ah, thanks voor de uitleg!

Maar ja, blijft altijd papier natuurlijk. Bij ons gaat het nu over een ruit of een kommetje op het middenveld, ook leuk.
 
Bovenaan