Tv-topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Maasveld

Well-known member
Nee. Ze gaf geen antwoord op de vraag.

Ik heb een hele rare 'verhouding' met Sylvana. Ik vind haar schijtirritant en ben het bijna pertinent oneens met haar. Toch kijk ik elke keer weer als ze ergens op tv komt. Om de dan vervolgens dood te ergeren. Een beetje masochisme ofzo.

Oei, wie kopt 'm binnen?
 

Eef de Kip

Well-known member
@ Eef. Het is een raar iets. Beetje zoals, 'denk nu vooral niet aan een rode hamer'. En dan aan een rode hamer denken.

Ja dat denk ik ook en het zal wel onbewust zijn hoor. Dat je iemand zo reteirritant vindt en het vooral prettig vindt om elke keer een soort van gelijk te krijgen.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Haha niets hoor, maar afgaande op de algehele tendens van de posts in de Feyenoord-sectie is een beetje masochisme jou niet vreemd.

Ohh, ghehehe. Ja, dat is absoluut zo. Het geeft me ook wel voldoening om me af en toe mateloos aan iets te ergeren. Want zoals hier wel bekend is ben ik eigenlijk een heel positief ingesteld mens. Dus de Sylvana Simonsen van deze wereld en Feyenoord uiteraard, compenseren het een beetje.
 

Makanaky

Well-known member
Laat 'm dat maar niet doen, mag 'ie het nieuws niet meer presenteren en kan ik me niet meer zo lekker ergeren aan 's mans krakkemikkig belachelijke intonatie en dito krullenkop. De lul.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik bemerk dat ik toch minder racistisch ben dan ik zelf dacht. Ik vind Sylvana Simons gewoon een heel dom wijf.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan