FC Twente Nieuws topic

Joost

Well-known member
Gezien de geschiedenis van KNVB en rechtzaken lijkt het me waarschijnlijker dat FC Twente gewoon wint eerlijk gezegd.

Eerdere rechtzaken stonden bol van procedurefouten en verkeerde interpretaties van reglementen.

In de zaak van FC Twente is de licentiecommissie zeer zorgvuldig geweest, zo blijkt ook uit de openbare documenten. En de enige interpretatie die fout zou kunnen zijn is die van de nieuwe licentie.
 

Jef400

Well-known member
Als dit waar is heeft de KNVB nog een stok om mee te slaan. Ik vraag me ?berhaupt af of er nog mensen op de Twentse begraafplaatsen liggen, nu er zoveel lijken uit de kast zijn gekomen.
 

Kielse Rat

Well-known member
Triest om de voorbije dagen te lezen hoe een club zo naar de kloten kan worden geholpen door bestuursleden. Ik heb het zelf ook moeten meemaken een paar jaar terug met Beerschot. Als supporter kan je enkel lijdzaam toekijken en de gevolgen dragen...
 

De Groene Scout

Well-known member
Die hacker blijkt dus Porcu te zijn. Dat ia de grote animator achter de supportersverenigingen (tevens nauw betrokken bij vak P). De beste man is echter ook in dienst bij de KNVB (veiligheid en supporters-aangelegenheden).
Die heeft gewoon opdrachten van de KNVB gekregen om meer info boven tafel te krijgen en in de systemen van Twente te snuffelen. Boefje!!!
 

Max

Administrator
Forumleiding
Geeft maar weer aan wat de intenties van FC Twente zelf zijn. De transparantie is noodgedwongen door het lekken van documenten. Leuk dat ze een vliegtuigje de lucht in sturen dat Twente schoon zou zijn, maar dat valt allemaal wel mee. Na 15 december is er gewoon nog een poging gedaan om het gevalletje Tadic goed te verdoezelen. Verder leuk al die complot theori?n in Enschede.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Die zin zie je ook veel terugkeren in de reacties van FC Twente supporters.
 
Bovenaan