Even oefenen

Even oefenen

  • Ja

    Stemmen: 2 8,7%
  • Nee

    Stemmen: 5 21,7%
  • Hij moet sowieso weg

    Stemmen: 16 69,6%

  • Totaal aantal stemmers
    23
Status
Niet open voor verdere reacties.

Janssen

Well-known member
Heeft vooral bewezen geen rechtsback te zijn. Te weinig wendbaar en veel te traag. In de Eredivisie kom je ermee weg, dat klopt.
 

Pascallovic

Well-known member
Nogmaals, van alles wat we daar op dit moment neer kunnen zetten is het gewoon de beste.
Hangt ook van het systeem af. Als we 5-3-2 spelen dan is Karsdorp meer geschikt, omdat die van nature wel mee kan opkomen. Een Veltman zie ik weer beter renderen in een 4-3-3 systeem op de backpositie. Al is het internationaal allemaal niet heel bijzonder.
 

JMD

Well-known member
Die is geblesseerd.

http://www.vi.nl/nieuws/benitez-heeft-janmaat-terug-in-zinderende-degradatiestrijd.htm
Is net weer terug...


Ik lees veel gemopper hier over wie geselecteerd zijn. Maar 1) zijn er betere alternatieven, en 2) is zo'n oefensetje duels niet perfect om spelers uit te testen? Ik geloof dat Van Basten in zijn eerste jaar er 45 opriep, en dat waren dan nog gewone kwalificatieduels (oke, en een oefenpot tegen Liechtenstein).

Ik ben absoluut geen fan van Blind, maar dit snap ik eigenlijk allemaal wel. En ik snap ook nog wel dat er geoefend wordt. Als niet EK-gaand land zijn we aardig gewild door landen die wel gaan omdat ze dan tegen een sterke ploeg kunnen oefenen. De KNVB zal er flink geld voor vangen, en dit is tevens de laatste kans voor er in september weer om het echie gespeeld wordt. Want dan wacht de eerste kwalificatiewedstrijd, met 3 dagen ervoor als ik het goed heb nog een oefenduel, maar in die 3 dagen kan je dan niet een hele selectie aanpassen.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Het is nu wachten op de eerste afzegging. Ik gok op Pieters of iemand van Ajax.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Gaat Daley dit keer weer de lijnen uitzetten op het middenveld?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan