FC Twente Nieuws topic

Forza AZ

Well-known member
Zo wordt de nacompetitie voor Cambuur toch nog interessant om te volgen. Die moeten hopen dat De Graafschap en de nummer 16 winnen, zodat Cambuur op de reservebank komt te zitten.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Wat voor shit zou er nu nog naar boven kunnen komen? Iig niets meer wat FC Twente de voetballicentie kan kosten. Schijnbaar is FC Twente onaantastbaar.
 

de waan

Well-known member
Nee, ik weet nergens van. Maar het viel me op dat die eerdere onthullingen vaak op strategische momenten kwamen. Wat dat betreft is het nu natuurlijk het ideale moment.
 

De Groene Scout

Well-known member
Heeft FC Twente een keer keurig op tijd alles bij de KNVB ingeleverd, komt de bond met een koekje van eigen deeg door de uitspraak over de licentie uit te stellen:

De licentiecommissie van de KNVB heeft vandaag laten weten dat het aanstaande maandag nog geen besluit gaat nemen over de licentie van FC Twente. De commissie heeft meer tijd nodig om de aangeleverde documenten te beoordelen.
Onno Jacobs, interim-directeur van de Enschedese club zegt daarover het volgende: "Wij hebben dit besluit te respecteren. Dat de licentiecommissie tijd nodig heeft om de omvangrijke hoeveelheid documentatie die wij hebben aangeleverd te kunnen bestuderen en wegen, begrijpen wij. Tegelijkertijd willen wij als club de periode van onzekerheid natuurlijk zo snel mogelijk achter ons laten. Want, pas na een hopelijk positief licentiebesluit kunnen wij ons weer voluit richten op het nieuwe seizoen, zowel sportief als commercieel."
Wanneer de commissie wel naar buiten komt met het besluit is nog niet bekend. Het streven is om dat nog deze maand te doen. FC Twente zou de dag na het besluit van de licentiecommissie de verkoop van de seizoenskaarten starten. De club beraadt zich nu over het moment waarop dat nu van start gaat.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Als je de handel op het laatste moment aanlevert, dan moet je niet gek opkijken als de uitspraak ook later komt.
 

gevegt

Well-known member
Twente kan nu nog geen seizoenkaarten verkopen. Een vergoeding van de KNVB lijkt me op zijn plaats.
 

ALenstra

Well-known member
FC Twente gaat de andere clubs in de eredivisie compenseren omdat ze zijn benadeeld door de wanpraktijken van FC Twente. Verder mogen bezoekende fans van de gecompenseerde clubs gratis de uitwedstrijd in Enschede bijwonen. Uiteraard onder het voorbehoud dat FC Twente zijn licentie behoudt.
 
Bovenaan