FC Twente Nieuws topic

Joost

Well-known member
Ik vind de berichtgeving over vandaag wat warrig, hoe belangrijk is het vandaag nu echt?

Als ik de berichten in Tubantia en VI combineer dan is het als volgt;
- Twente moet vanavond naar de KNVB om tekst en uitleg te geven
- Sowieso krijgt Twente vanavond puntenaftrek vanwege het intrekken van de jaarrekening
- Als er geen akkoord is met de crediteuren dan kan Twente niet de licentiecommissie niets bieden
- Mocht Twente niets kunnen bieden dan houden ze zich niet aan het plan van aanpak en wordt de licentie ingenomen

Wie corrigeert, vult aan?
 

De Groene Scout

Well-known member
Tot vanmorgen had FC Twente inderdaad niets om te overleggen vanavond. Als dat zo blijft is het inderdaad intrekken van de licentie.
Echter achter de schermen wordt er hard gewerkt om vandaag alsnog iets te kunnen regelen. o.a. moeten de oud bestuursleden de vorderingen van 12 miljoen los laten en meebetalen aan de belastingclaim die er zit aan te komen.
Als dat nog 'even' geregeld wordt vandaag is het een kwestie van een gezellig kopje koffie en klaar. Door de media-stilte zal dit in het geheim worden voorbereid.
 

Pascallovic

Well-known member
Ze moeten met een nieuwe jaarrekening komen ter vervanging van degene die ze hebben ingetrokken. Onderdeel van die nieuwe jaarrekening moet het crediteurenakkoord zijn, omdat het oude akkoord niet meer voldoende is gezien de nieuwe financiele situatie. Mocht die jaarrekening er niet zijn, dan voldoen ze wederom niet aan de eisen van de licentiecommissie en dient er een sanctie te komen. Echter is 3 punten in mindering geen optie meer, omdat ze dat al het maximale aantal keer gehad hebben. Enige sanctie die de commissie nog heeft is intrekking van de licentie wanneer er vanavond geen jaarrekening ligt.

Ze hadden toch zo ie zo tot 1 mei de tijd?
Om de veranderingen door te voeren uit het rapport. Dit staat er echter los van.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Het zal uiteindelijk wel rondkomen. FC Twente zal alleen wellicht af moeten zien van het verhaalsrecht van die belastingschuld. Lijkt mij niet dat de crediteuren daar trek in hebben.
 

Eef de Kip

Well-known member
Dus er komt vanmiddag een of andere vage toezegging waar de KNVB een nog vager verhaal aan op kan hangen om een definitieve beslissing over dit seizoen heen te kunnen tillen.
 
Bovenaan