District Noord

Abubakari

Well-known member
Ik wil niet de ASVD uithangen, maar ik heb het idee dat op zondag (in de regel) toch wel degelijk een kwaliteitsverschil is tussen 1E en 1F. Ik volg het inmiddels iets minder, dus ik weet niet of dat nog steeds zo is, maar vaak lagen de noordelijke ploegen er in de nacompetitie meteen kansloos uit in de eerste ronde.

Weer zo'n wijze uit het Oosten, arrogante wereldvreemde types (zie ook FC Twente) zijn dat toch. Ik wed dat de waan ook zo'n Joop Munsterman/FC Twente fan is die alles goed loopt te praten omdat ze een keer kampioen zijn geworden.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Nee joh, alles clubs uit het oosten zijn koopclubs en betalen enorm veel. Behalve HSC'21 natuurlijk.

Overigens zou ik de waan nu net niet in de categorie plaatsen waarin jij hem nu neerzet Abu.

In tegenstelling tot DGS is de waan juist kritisch tegenover Twente.
 

de waan

Well-known member
Ik word vanmiddag fan van Silvolde denk ik. Weliswaar Achterhoek, maar dat is bijna hetzelfde.
 

Abubakari

Well-known member
Overigens zou ik de waan nu net niet in de categorie plaatsen waarin jij hem nu neerzet Abu.
In tegenstelling tot DGS is de waan juist kritisch tegenover Twente.

Echt?:eek:


Ik las net dat de winnende van Groen Geel gister weer bevestigde wat iedereen wel weet, Dokkum makes the world go round. (Okay, Jelle is dan een ex Buh Kwieker, hij is ook een Dokkumer).

Ik ga naar Forward. Hopelijk zit dit liedje me de rest van de zondag weer in het hoofd:
Heb je het nieuws al gehoord?
Forward heeft alweer gescoord!
 

Abubakari

Well-known member
Ik heb zitten twijfelen tussen GRC-ZNC in 2L en Forward-Wildervank in 3C.
GRC wint thuis vaak vrij makkelijk, verwacht ik geen al te spannende wedstrijd, in 3C vallen altijd veel doelpunten en met Forward en Wildervank staan sowieso twee scorende ploegen tegenover elkaar, topper bovendien, nummer 2 vs 3. Dus zo naar Zernike en hopen op een stuk of 10 doelpunten. 6-4 lijkt me wel een aardige uitslag.

Forward-Wildervank 5-1, GRC - ZNC 3-2. Had dus qua spanning toch voor GRC moeten kiezen.
Groninger Boys is de weg na de sterke tweede periode weer kwijt, bij laagvlieger Dalen een 1-3 voorsprong weggegeven, 5-3 verloren.
 

Abubakari

Well-known member
Ik hoorde dat doelpuntenmaker Robert Oosterhof Groninger Boys weer gaat verruilen voor vv Groningen.
Jij zit dichter bij dat vuur, Abu, klopt dat ?

Ik hoorde dat Robert graag weer terug wil (en bij Oog Sport) dat hij spijt heeft dat hij VVG verruilt heeft voor Groninger Boys. Maar bij VVG was men op zijn zachtst gezegd not amused dat Robert ondanks toezeggingen dat hij bij VVG zou blijven op het laatste moment toch nog voor Groninger Boys koos. Ik hoorde ook van iemand bij Groninger Boys dat Robert wel weer terug naar VVG wilde, maar dat VVG hem niet meer terug hoeft. En dat geloof ik wel want ik geloof dat hij het echt flink verbruid heeft bij VVG.
In het interview zegt hij overigens dat hij wel bij GB wil blijven, maar dat het dan wel moet veranderen, het is namelijk een ongelooflijk wespennest bij Groninger Boys momenteel. Verrotte sfeer, verwijten over en weer, sponsor die zijn afspraken niet nakomt, spelers die (daarom) niet meer komen trainen, spelers die tijdens de wedstrijd het veld uit lopen en niet meer terug zeggen te komen, een speler die wat de trainer betreft niet meer terug hoeft te komen omdat hij een tegenstander de kanker heeft gewenst, een trainer van het tweede die trainer Beuvink in de media afvalt en dat is wat ik - niet enorm op de hoogte- weet, wat er nog meer speelt weet ik niet, maar dat zal vast nog wel wat zijn.

En dan heb je VVG. De club waar Robert weg ging omdat hij bij GB geld kon krijgen. Bij VVG hebben ze een vriendenteam wat voor elkaar door het vuur gaat, staan ze ongeslagen eerste, hebben ze een paar mooie bekerstunts uitgehaald, zit de club sowieso in de lift onder andere door clubjongens als Robert Bollegraaf en Karim en denk ik dat nu het ze voor de wind gaat-dankzij het vele werk wat ze verricht hebben om zo ver te komen- niet bang hoeven te zijn dat ze volgend seizoen zonder spits zitten.


Hier een interview met Robert waaruit jouw gerucht wellicht ontstaan is.
https://soundcloud.com/oog-sport/interview-robert-oosterhof
 
Laatst bewerkt:

Abubakari

Well-known member
Weet ik niet, bij GB komt ie weinig in het spel voor, staat daardoor ook pas op 9 goals. Maar bij VVG liet ie wel zien dat ie erg makkelijk scoort en ook dat ie wel meer is dan iemand die intikkertjes maakt. Als je hem meer in het spel betrekt heb je een prima spits aan hem hebt maar de kans bestaat dat ON en/of PKC volgend jaar hoofdklasse spelen, geen idee of hij zich daar ook staande houdt.
 

Abubakari

Well-known member
Mamio wint in een 110 minuten durende wedstrijd met 2-1 van Appingedam en staat nu niet meer laatste. Volgende week spelen ze uit tegen Lycurgus, de nieuwe nummer laatst. Een derby.

Typische Mamio wedstrijd, rode kaart, veel gezeur op de scheids (die inderdaad een dubieuze penalty gaf), maar vooral na rust een dramatisch slecht Mamio, ??n kans gecree?rd en dat is wel erg weinig tegen dit (zwakke) Lycurgus. Voor rust een hoge amusementswaarde (en 2-2), na rust veel minder en op basis van de tweede helft won Lycurgus verdiend met 3-2.
 

bqandy

Well-known member
Trainer Vos heeft ook wat spelers meegenomen die bij The Knickerbockers nog eerste klasse speelden, daaronder ook een ex speler van De Bataven. Vos was ook treiner van TKB.
De oud doelman van DIO Groningen speelt er en een paar spelers die het bij Be Quick 1887 net niet haalden, maar wel een paar keer in de basis hebben gestaan in de hoofdklasse.
 

bqandy

Well-known member
Ik hoorde dat doelpuntenmaker Robert Oosterhof Groninger Boys weer gaat verruilen voor vv Groningen.
Jij zit dichter bij dat vuur, Abu, klopt dat ?

Ik weet er wel iets van. Bij Groninger Boys zijn inmiddels vijf spelers uit de selectie gezet. (Mag Abu morgen even uitzoeken wie :) )
Het zit zo. Sommige spelers hebben individuele dealtjes met sponsoren. Daarvan komt een aantal niet over de brug en dus komen enkele spelers alleen voetballen en niet trainen.
Dit tot ergernis van Oosterhof en enkele andere spelers die het minder uitmaken dat er geen geld komt en het vooral voor hun plezier doen. Bij trainingen kwamen vijf mensen opdagne of zo.

Op de site van GB staat dat dit soort deals met sponsoren en individuele spelers niet meer mogen. Maar ja wie controleert dat.

Er zijn nu een paar mensen doorgeschoven van het tweede naar het eerste. Ik kreeg vanavond een berichtje van iemand van GB dat er morgen een "nieuw" team staat.

Een verslaggever van OOG gaat er nog achteraan. Morgen of maandag mogelijk meer nieuws.
 

Abubakari

Well-known member
Dat wisten we al Andor, dat is wat Robert in dat interview zegt wat ik onderaan mijn post had gezet.:D

De "nieuwe" ploeg begint goed, thuis met 0-1 van nummer 13 Annen verloren. Niet gezien, ik was in Emmen vandaag. In de dierentuin met mijn WNF'ers bij de aftrap van de actie red de Olifant.
 

bqandy

Well-known member
En geen periode voor Groninger Boys. Roden won beide wedstrijden dit weekeinde en pakt die titel.
 

Abubakari

Well-known member
En geen periode voor Groninger Boys. Roden won beide wedstrijden dit weekeinde en pakt die titel.

GB won die periode alles, behalve de laatste wedstrijd tegen laagvlieger Actief, dure nederlaag dus.
Ze hebben dit seizoen ook niks te zoeken in de nacompetitie met die klerezooi die ze er van gemaakt hebben. Definitief een totaal mislukt seizoen, uithuilen en volgend jaar maar weer proberen.
 

Abubakari

Well-known member
Gister naar Groen Geel-PKC'83 geweest, stadsderby in 1E, de rode lantaarndrager kreeg een pak slaag van de nummer 4, 1-5. Groen wist het de clubs bovenin nog wel eens lastig te maken of zelfs punten te ontfutselen, maar gister waren zo volledig kansloos.

Vanmiddag naar GRC-Valthermond geweest, de nummer tegen nummer 4 in 2L, met Harris Huizingh in de dug out bij Valthermond. Leuke spannende wedstrijd, GRC won met 2-1 na een 0-1 ruststand. Zes punten voor, nog 5 wedstrijdemn waarvan 3 thuis en een niet al te zwaar programma, al is Roden Derde) uit nog wel pittig. Maar daarna op papier niet al te lastige wedstrijden meer.
De vrije val van Groninger Boys duurt voort, 2-1 verloren bij degradatiekandidaat Amicitia en nog maar 1 punt boven de nummer 11...
 
Bovenaan