Gokken op voetbalwedstrijden

zwammy

Well-known member
Bologna won maar 10 van haar 27 voorgaande duels, Sociedad zelfs maar 9x. Waarom dan winst, ook al is het tegen een 'kleintje'?

Levante verloor uit 6 keer op rij, dat is dan nog logisch, maar Carpi speelde 4x gelijk in de laatste 6 uitwedstrijden.

Ah, moeten we daar ook nog op letten. Gaan we dat doen.

Had gelukkig nog winst omdat Vitesse in de 92e minuut won dus het was een goed weekend maar had wat beter kunnen zijn.

SanMark.

Vorige week helemaal lekker.

Betis moest uit bij Espanyol voetballen waar de week ervoor een griep golf heerste.

Betis op 3.75 -1 op 8.75 -2 op 19.50 gepakt.
Ik had ook nog -3 voor 30.5 maar helaas viel die net niet.

En vandaag bij die Roemeense wedstrijd live gebet.

Bij rust was het nog 0-0 met 1 rode kaart plus 6 gele kaarten voor de thuis club.

Vol gezet op 2.2 en een bedrag op handicap gezet.

Dat was lekker de wedstrijd volgen via unibet livescore.

Laatst bewerkt:

zwammy

Wat gebeurt er als een wedstrijd is afgelast, krijg je dan alleen de quotering van de andere wedstrijden of blijft ie open tot ie gespeeld wordt?

SanMark.

Ligt eraan waarom het gestaakt dan wel afgelast is.

Word de wedstrijd binnen 24/48 uur uitgespeeld/ opnieuw gespeeld kan het zijn dat die bet blijft staan.

zwammy

Even een vraagje. Half time- full time betten.

Als je dan Home/draw kiest bij bv Vitesse- Ado. Is het dan goed als het 1-0, 0-0 wordt of moet het na de 2e helft draw staan dus 1-0,0-1. Zie daar altijd gruwelijke bedragen staan terwijl het op zich best logische scores zijn?

Marinos

Het gaat om wat er in de rust en aan het einde op het scorebord staat. Dus als er met rust 1-0 staat en aan het einde 1-1 dan heb je gewonnen. (ADO wint dus in feite de tweede helft)

zwammy

Ja dat leek mij ook logisch maar als je dan quoteringen ziet van 15 voor home/draw zijn dat toch lekkere bedragen

Marinos

Dat komt omdat je in feite twee wedstrijden van 45 min goed moet voorspellen, waarvan de tweede ook nog met handicap is. Al zou je dat los voorspellen voor hele wedstrijden kom je daar ook wel op uit.

zwammy

Daar is ie dan. Ik had bij Reading Home/draw. Eindstand 2-1 ruststand 1-0. Dan heb ik hem toch goed of zie ik het nu helemaal verkeerd?