Muziek algemeen

zwammy

Well-known member
Dat is wat ik bedoel, het is te triest voor woorden dat deze jongen gewoon misbruikt wordt. Dat er ook nog een zwerm "managers" omheen loopt die hem gewoon uitbuiten.

Maar waarom is er niemand in zijn buurt die opstaat een tegen hem zegt "Rinus misschien is het verstandiger om hier mee te stoppen" Hoe is het mogelijk dat er geen naaste familie is (en die is er vast) die deze jongen in bescherming nemen?

Omdat het geld oplevert. Rinus zal het niet eeg vinden om hratis te zingen. bied dat en de managers zijn weg. waar stroop is zijn bijen.
 

Shayman

New member
Dit is zo'n geweldig filmpje en er zijn nog een aantal van deze 3, zo lekker en zeker Jimmy Page!

 

Batigoal

Well-known member
De vier leden van de Britse indieband Viola Beach en hun manager zijn allen verongelukt in Zweden op weg naar een optreden. Wat intens triest.
 

DeftonesJP

New member
Ik las dat dit ongeluk precies 30 jaar na het verongelukken van Metallica bassist Cliff Burton heeft plaats gevonden in hetzelfde land. Heel bizar.
 

Abubakari

Well-known member
andrew5.png

Kutzooi... R&R Held & Legende Andrew Loomis is overleden. Hij had kanker, maar die had ie overwonnen, een serie kleine beroertes hebben het einde ingeluid van ??n van de sympathiekste mensen die ik in Vera heb gezien. Voor de cultuurbarbaar, Andrew Loomis was de drummer van "Powertrio uit Portland, Oregon", Dead Moon.

Een in memoriam:
https://abubakaridevries.wordpress.com/2016/03/09/rip-andrew-loomis-dead-moon-drummer/

 

Satyr

Administrator
Forumleiding
De nieuwe zanger van AC/DC gaat een onwaarschijnlijke naam worden... Er zijn al foto's uitgelekt, maar officieel is er niks bekend:

0328-axl-rose-acdc-tmz-22.jpg


Axl Spekman Rose
 
Bovenaan