Het FC Groningen Nieuwstopic

Pascallovic

Well-known member
Een nieuwe clubhopper. 3 maanden leuk presteren bij een promovendus en meneer zoekt de snelste weg naar de uitgang. Ik vind hem wel de arrogante uitstraling hebben die een Langeler nog recent afkeurde. Dat is niet handig wetende dat Faber de snelste weg naar de hoofdtrainerspositie in Eindhoven zoekt.
 

fr-keff

Active member
Žuti;132305 zei:
Prima gedaan. Nu graag Woudenberg, Van Eijden, Foor, Ritzmaier, Limbombe en Santos meenemen.

Woudenberg is gehuurd van Feyenoord. Of hij terugkeert in de Kuip is nog maar de vraag.
 

erka

Well-known member
Ik had liever Langeler gehad. Faber is net zo verdedigend qua speelstijl als Van de Looi. Ik zou graag meer bravoure willen zien.
 

erka

Well-known member
Overigens is de kans groot dat Van Eijden meeverhuist. Zou ik wel prima vinden, kunnen wel wat versterking en ervaring gebruiken achterin. En dan Reijnen maar naar NEC of anders naar Cambuur. Wat hij bij ons doet is echt een raadsel.
 

erka

Well-known member
Wel interessant. Groningen gaat de komende jaren op de Duitse toer qua trainingen. Bij de jeugd is dat nu al begonnen, die trainen nu 2x meer dan daarvoor. Eerste elftal gaat ook veel vaker trainen en meer gericht op fysiek. Je zult als Groningen nooit de beste technische spelers kunnen halen en het binnenhalen van pareltjes is financieel ook bijna onmogelijk geworden, maar fysiek kun je wel heel ver komen. Is mede geinspireerd op de EL wedstrijden, vooral thuis tegen Slovan Liberec werd het pijnlijk duidelijk, dat waren geen betere voetballers maar die waren fysiek wel veel sterker. Kemkers moet dit allemaal gaan opzetten en Faber uitvoeren.

Ausdauer, laufpensum! Ik ben voor.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Lijkt mij ook wel iets voor Van Bronckhorst om te gaan invoeren bij Feyenoord. Die houdt erg van veel gedraaf en weinig voetbal.
 
Bovenaan