IJshockey

Joost

Well-known member
De Trappers wilde binnen 5 jaar kampioen van de Oberliga worden, maar ik zie dat ze nu al op een prachtige 2e plek staan.
Dat gaat beter dan verwacht.


https://de.wikipedia.org/wiki/Eishockey-Oberliga_2015/16

Duisburg was de laatste weken wat aan het morsen waardoor het verschil steeds kleiner werd. Vorige week was het onderlinge duel en dat won Duisburg met 5-1..

De stand daar is overigens al een aantal weken oud. Trappers heeft inmiddels 22 duels gespeeld, Fuchse 23. Trappers verloren dit jaar alleen van Neuwied, Herne en tweemaal van Fuchse.
 

Joost

Well-known member
Ik bedoel in die liga

Neuh, niet echt. Leipzig voor alleen een potje ijshockey is wat ver. Enkel Moskitos Essen staat op het lijstje van ijshallen die ik nog wel eens wil zien. Maar eerst nog maar eens met de Eaters mee naar de hallen in Nederland die ik nog niet gezien heb; Amsterdam, Den Bosch, Dordrecht, Zoetermeer bijvoorbeeld. En de hal van Luik.
 

Joost

Well-known member
Waar komt die drang vandaan ?

Drang is het zeker niet. Althans, het moet niet binnen een bepaalde termijn.

Ik vind het bezoeken van nieuwe stadions en ijshockeyhallen gewoon leuk. Maar als ik de komende 10 jaar niet in de ijshal in Amsterdam ben geweest zal ik dar geen second slechter van slapen.
 

ALenstra

Well-known member
Een flinke blockbustertrade in de NHL. Toronto Maple Leafs sturen 5 spelers naar de Ottawa Senators waaronder Dion Phaneuf. Daarvoor in ruil sturen de Senators 4 spelers plus een draft-pick naar Toronto.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Waardeloze deal voor beide teams, uiteindelijk zal Toronto nog het meest blij zijn, die zijn de 4x $7.000.000 van Phaneuf kwijt.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Nou, zeg dat. Misschien als ze GB hadden verslagen, maar dan was Italie normaal gesproken te sterk.
 
Bovenaan