Dinsdag, Woensdag, elke dag...; Slechte TV avond

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Hoeveel dronken ze dan wel niet??

Verplichte afname bij zo'n apparaat of een of andere leasecontract van het apparaat. Die heb ik niet helemaal paraat. Deze aflevering is van meer dan een jaar terug meen ik.
 

zwammy

Well-known member
Stelde niet veel voor, hielpen goed mee en hadden na een maand al 900 euro winst per maand.
 

De Wolf

Well-known member
Vandaag de woensdag. De dag dat onze premier grappig moet wezen omdat Obama dat ook doet.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Je houdt er ook geen rekening mee dat er mensen naar zo'n TV programma kijken.
 

Joost

Well-known member
Het is weer dinsdag!

Er schijnt ook voetbal op TV te zijn maar dat is een of ander nietszeggend potje geloof ik. Het echt interessante duel tussen York City en Exeter City kan mooi via de radio op de achtergrond.

We beginnen weer om 20:30 met 4 handen op 1 buik over 18 jarige Samantha en 23 jarige Toni. Geen inkomen, teveel uitgaven etc. Extra dimensie deze keer is dat Toni halverwege de zwangerschap de cel in moet.

Om half 10 weer een herhaling van Dubbeltje op z'n kant;
Ingrid en Johan hebben een gezin met drie kinderen. In twee jaar tijd heeft het stel ruim 50.000 euro schuld opgebouwd. De belangrijkste oorzaak van de schuld is de eigen zaak die Ingrid acht maanden geleden heeft moeten sluiten. Maar John en Annemarie komen er ook achter dat Ingrid een dure hobby heeft: winkelen. Als John het stel hiermee confronteert, blijkt Johan niet te weten dat het geld er elke maand op deze manier uitvliegt. John gaat met hen aan de slag om de financi?le huishouding weer op de rit te krijgen.

Ook om half 9 maar dan RTL5; Bizarre Eters;
Dionne wil graag een goed voorbeeld zijn voor haar dochtertje Noa, maar haar groente- en fruitfobie zit haar in de weg. Zelfs de mayo bij de McDonalds laat ze staan vanwege de groene stukjes. Cindy eet en drinkt alleen chips en cola. Per dag gaan er twee zakken chips en twee flessen cola doorheen. Slechts ??n keer per week eet ze een warme maaltijd bij haar moeder. Haar ontbijt bestaat uit bevroren boterhammen.

En om half 10 op RTL5; Koopziek!
De 20-jarige cassi?re Yasmin jaagt op koopjes en schaft grote hoeveelheden sokken en schoonheidsproducten aan. Ze is koopziek vanaf haar twaalfde, sinds de dood van haar biologische moeder. Haar erfenis heeft ze al bijna helemaal uitgegeven aan nutteloze producten. Als Yasmin hiermee doorgaat wacht haar een financi?le ramp en kan ze nooit op eigen benen staan. Haar pleegmoeder Bettina wil daarom dat ze haar best gaan doen om af te kicken. Kunnen Angela en Bjarne haar hiermee helpen?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Moet haast wel. Waarom heb je anders geen tijd om je uitkering aan te vragen.
 

zwammy

Well-known member
Hup en Nederland, dus met een straf van 3 maanden het nog voor mekaar krijgen 1 maand verlof te krijgen. Slachtoffer zal ook tevreden zijn
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan