Het grote Feyenoord transfertopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Fabian

Active member
Nee.

'Kazim kan overstap maken naar topclub in Turkije'
Mark28 januari 2016
Gerucht - Colin Kazim-Richards mag vertrekken bij Feyenoord. Door een incident met een journalist lijkt er voor de aanvaller geen plek meer in de selectie van Feyenoord. De spits wordt nu in verband gebracht met zijn oude club Galatasaray.

Het Turkse fotoMac meldt dat zaakwaarnemer Guido Albers van Kazim gesproken heeft met Dursun ?zbek, de voorzitter van Galatasaray. Kazim heeft bij Feyenoord nog een contract voor 1,5 jaar.

www.fr-fans.nl
 

Max

Administrator
Forumleiding
De voorzitter gooide vervolgens direct de hoorn op de haak en dacht dat het om een lolbroek ging.
 

Keyser S?ze

New member
Ligt het nou aan mij maar ik ben helemaal niet zo onder de indruk van de spelers die Feyenoord gehaald heeft.

Bothegin heeft 5 jaar 1e divisie gespeeld bij Zwolle, daarna een poosje bij NAC onderin de eredivisie en dan 2 jaar bij Groningen in de (vooruit) subtop. Een doorsnee huis-tuin en keukenvoetballer waar nooit heel erg veel belangstelling voor is geweest. Als hij echt goed was geweest was hij al lang naar het buitenland gegaan.

Vejinovic loopt al een paar jaar mee zonder echt heel erg op te vallen. Verloor afgelopen seizoen zelfs zijn basisplaats bij Vitesse. En dat moet de man zijn die de lijnen uit gaat zetten.

Kramer heeft echt alles in zich om een fantastische one day fly te worden. Feyenoord wilde hem niet omdat hij niet goed genoeg bevonden werd. Van NAC naar Volendam naar ADO. Als dat het rijtje clubs is waar je op je 27e voor gespeeld hebt dan weet je ongeveer wat voor kwaliteit je in huis haalt. Normaal worden Nederlandse voetballers die hoog in de topscorerslijst staan direct weggekocht door op zijn minst een Engelse 2e divisieclub maar zelfs die belangstelling was er niet.

Van der Heijden. Gewogen en veel te licht bevonden bij Ajax. Aantal jaren bij Vitesse meegelopen waar hij het wel redelijk deed. Schijnt dan op zijn 27e goed genoeg te zijn voor het a.s. kampioenselftal van Feyenoord.

Elia. De laatste keer dat die nog een fatsoenlijke wedstrijd speelde was Balkenende nog premier van Nederland. Heeft sindsdien nog wel een Bentley in elkaar gereden geloof ik.

En dat moet dan de basis worden voor nieuwe successen.

Post van 14 augustus 2015.
 

De Wolf

Well-known member
Titel is mogelijk, materiaal is er, moet alleen nog een echt team worden.


Ook maar een oude post opgezocht.

Je kan nog miljoenen tegenaangooien (Manchester United). Zolang je er niet een team van kan maken en de tegenstander wel dan win je gewoon niet.
 

Reza

Member
Boulahrouz, Kazi, Wilskshire, Toornstra, Van der Heiden, Vormer, Singh, Goossens,Verhoek, Armenteros,Bilal,Kramer,Vejinovic en Mathijsen zijn soort maar wat namen die Van Geel de afgelopen jaren heeft aan getrokken. Complete miskopen. Daar tegenover staat het aantrekken van Vermeer, Pelle, Janmaat en Guidetti die wel het vereiste niveau hadden voor Feyenoord.

In het begin heeft hij het zeker goed gedaan als TD. De laatste 2 jaar is hij echt de weg kwijt. Hij heeft miljoenen uitgegeven aan spelers die geen reet toevoegen aan dit Feyenoord. Als triest dieptepunt de contractverlenging van Kazim. Nu met alle gevolgen van dien. Van Geel is hoofdverantwoordelijk voor de malaise bij Feyenoord. In het bedrijfsleven zou je op het matje moeten komen voor dit gevoerde wanbeleid. Je kan er net zo goed je eigen jeugdspelers neerzetten. Het kan niet veel slechter worden als nu.
 

Fabian

Active member
Mathijsen en Vormer hebben hun waarde gehad. Toornstra had ieder willekeurige hier gehaald als zij de keus hadden gehaald. Weet je, daar zit de pijn niet. Als een speler tegenvalt. Dat hoort erbij.

De andere namen die je opnoemt, is iets anders. Dat is middelmaat. Zeker als je naar dit seizoen kijkt. Eigenlijk dat je echt voor het eerst serieus geld uit kunt geven, haal je middelmaat en erger nog deklasseer je je eigen jeugdopleiding weer naar een nietszeggend onderdeel binnen je eigen voetbalclub. Ze hadden ??n goede verdediger moeten halen en een goede spits. En verder meer ruimte bieden voor eigen jeugd. Maar geld doet gekke dingen met een club en zeker met Feyenoord. Ik zeg niet dat iedere jeugdspeler er klaar voor is of dat je zekerheid hebt dat zij iets zullen bereiken. Ik zeg wel dat je het niet weet wanneer je ze de kans niet geeft en dat de gehaalde middelmaat in ieder geval een nog veel mindere weg is om te bewandelen.
 

De Wolf

Well-known member
Toornstra was de b-keus na Ziyech. Deed het even leuk onder Rutten. Onder Gio is het niets.
Ik vraag mij ook af of Gio wel geschikt is als hoofdtrainer.
 

Abubakari

Well-known member
Voor het seizoen begon was Vejinovic nog de missing link. Ondanks dat hij behalve uit penaltys en soms een vrije trap nooit scoorde en bij Vitesse op de bank terecht was gekomen. Maar dat was zure praat van een jaloerse Ajacied. :eek:
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Altijd leuk die mensen die achteraf hun gelijk komen en willen halen.

Het is toch ook waanzin dat een speler er ineens niks van kan, zeker na vier nederlagen op rij. Vejinovic was een hele logische aankoop, maar het komt er niet uit bij dit systeem (of wat dan ook). Dat is er altijd als het niet loopt bij een club.

Ajax zet ook hun beste speler op de bank, maar die winnen wel steeds, met hier en daar een gelijkspelletje. En dan hoor je er niemand over.
 

Abubakari

Well-known member
Altijd leuk die mensen die achteraf hun gelijk komen en willen halen.

Tsja, als je een half jaar geleden nog weggehoond werd omdat je het maar grauwe middelmaat vond wat Feyenoord haalde (en toen al de vergelijking maakte met van Geel bij Ajax) is het gewoon erg grappig als je toch gewoon gelijk krijgt. Zeker op dit Feyenoord forum. Maar goed, alles beter dan medelijden toch?

Het is toch ook waanzin dat een speler er ineens niks van kan, zeker na vier nederlagen op rij. Vejinovic was een hele logische aankoop, maar het komt er niet uit bij dit systeem (of wat dan ook). Dat is er altijd als het niet loopt bij een club.

Ajax zet ook hun beste speler op de bank, maar die winnen wel steeds, met hier en daar een gelijkspelletje. En dan hoor je er niemand over.

Sch?ne is niet Ajax' beste speler. Die heeft een aantal draken van wedstrijden gespeeld, maar ook een aantal wedstrijden waarin hij met zijn fraaie trap een wedstrijd besliste of openbrak.

Maar dat is hier off topic.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan