Transfernieuws Derde Divisie

De Groene Scout

Well-known member
HansieHansie heeft zijn eerste verlanglijstje blijkbaar ook ingeleverd bij FC Lienden. Hij wil de boomlange spits Jordie van der Laan van Juliana'31.
Die is dus binnen voor komend seizoen, past natuurlijk ook prima in het HansieHansie systeem (lange ballen naar voren).
 

de waan

Well-known member
Kent ie nog van JVC Cuijk waarschijnlijk. Dan zal Arjan Goorman ook wel opduiken in Lienden volgend jaar.
 

Unnekuukse

Active member
Kent ie zeker nog van JVC Cuijk. Speelde bijna nooit onder Kraaij. Had ook een conflict met hem, waardoor hij half jaar in tweede speelde.
Toch vindt Kraaij het een goede spits. Probeerde hem namelijk eerder naar DOVO te halen. Nu dus naar Lienden. Benieuwd of Jordie nu wel een basisplaats krijgt.

Zou me niet verbazen als ook Frenk Schaap (moet weg bij IJsselmeervogels) naar Lienden gaat. Of gaat hij terug naar JVC Cuijk?
 

Batigoal

Well-known member
Barendrecht heeft ook twee nieuwe spelers aangetrokken. Marlon Oranje (Zwaluwen) komt naar de Bongerd en wordt daar dus herenigd met zijn oude trainer Adrie Poldervaart. Nuttige aanwinst, kan op vrijwel alle offensieve posities uit de voeten. Van SHO komt Wilshon Lima over, een vleugelverdediger.

Ik vond het destijds erg jammer dat Lima bij ons vertrok. Klassieke vaardige aanvallende back. Ik ben benieuwd of hij dit niveau aan kan.
 

noordooster

Well-known member
Rechtsback Stijn Pol gaat HHC aan het eind van het seizoen verlaten.
Zelf geeft hij aan dat hij voorrang geeft aan zn maatschappelijke carri?re.
Het zou mij niet verbazen dat het ook ermee te maken heeft dat Stijn dit seizoen geen basisplaats heeft.
 

De Groene Scout

Well-known member
Tot op heden missen jullie misschien HSC'21 in het transferoverzicht. Dat kan kloppen, de gesprekken zijn gestart met de huidige selectie en daar zal de komende 2 tot 4 weken meer duidelijkheid over komen.
Nieuwelingen hebben we al wel inmiddels. Er stromen komend seizoen 4 spelers door vanuit de A1. We doen het dus net iets anders dan de vele andere clubs.
Dit zijn onze eerste aanwinsten:
- Rutger Tenhagen (doelman)
- Dion Hartgerink (centrale verdediger)
- Brent Schutte (middenvelder)
- Tom ter Hogt (spits)
 

Mug

Member
Ook door geldgebrek ? Of is dit ook bij Hsc het nieuwe beleid. Er zijn meer clubs die wel zo moeten handelen. Dan is het maar goed dat je een goede jeugdopleiding hebt, maar de kwaliteit gaat naar beneden.
 

De Groene Scout

Well-known member
Al een jaar of 5 gaande. Minder financi?le middelen, maar wel een hele behoorlijke opleiding. Jaarlijks stromen er wel enkele spelers door en wordt er alleen in de regio nog gekeken naar jonge (dus goedkope) talenten. De gevestigde namen in het amateurvoetbal zijn niet meer haalbaar voor HSC'21.
Tot op heden lukt het aardig om op deze manier mee te blijven draaien in de top van het Nederlandse amateurvoetbal. Buiten de keeper om zie ik ze ook alle 3 wel serieus in beeld om te gaan spelen. Niet direct alle 3 basis, maar wel speelminuten pakken en als ze geduld hebben over 2-3 jaar uitgroeien tot basisspelers.
 

Mug

Member
Het is wel tehopen dat de jeugd een beetje geduld heeft en zich blijft ontwikkelen, anders lopen ze naar een jaar al naar een 4de klasser. Daarom is het belangrijk om op een eerlijke manier met de talenten om tegaan en daar ontbreekt het nog wel eens aan. Van alles beloven en niet niet nakomen, trainers hebben hier nog wel eens een handje van, eigen belang.
 

De Wolf

Well-known member
ONS heeft met Bas van Wegen een nieuwe keeper voor komend jaar. Komt van Alcides uit Meppel

Heeft een verleden bij o.a. NAC en Haarlem
 

Unregistere

Well-known member
En volgens mij ook nog de jeugd van Ajax.

Sowieso bij Feyenoord, maar kan best zijn dat hij daarvoor ook nog bij Ajax zat. Was ooit ook nog rond met ASWH, maar kon toen nog naar Haarlem. Uiteraard koos hij daar toen voor.

Capelle heeft Kai Fens aangetrokken, de aanvoerder van XerxesDZB. Centrale verdediger.

Kozakken Boys-middenvelder Roel de Kruijk, die nauwelijks speelt, vertrekt naar SC Feyenoord. Bij SteDoCo was hij een drijvende kracht in het team dat promoveerde, bij de Boys lukte het net niet. Lijkt me voor de Rotterdammers dus een prima aanwinst.

Voorts nog twee vertrekkers: Jeffrey Vlug gaat weg bij Rijnsburgse Boys, Mo Faouzi bij SteDoCo. Allebei hebben ze nog geen nieuwe club.
 

Sjorro

Active member
[h=1]Wegen De Treffers en Thiemo Vanmaris scheiden per direct[/h]De Treffers en Thiemo Vanmaris hebben in goed overleg besloten om de huidige samenwerking per direct te be?indigen.
De Treffers bedankt Thiemo voor zijn inzet in het huidige seizoen en wenst hem veel succes toe in het vervolg van zijn carri?re.

bron: www.detreffers.nl

Wordt de selectie weer smaller :oops:
 

Unregistere

Well-known member
SteDoCo heeft doelman Olaf Slob aangetrokken voor volgend seizoen. Komt van Sliedrecht, waar hij overigens geen eerste keeper is. In de jeugd kwam Slob al voor SteDoCo uit.

Een andere keeper, Erwin Friebel, stopt na dit seizoen bij Scheveningen.
 
Bovenaan