Ajax Nieuwstopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

gevegt

Well-known member
Het afgelopen boekjaar is toch afgesloten? Daar is gewoon winst geboekt. Het huidige boekjaar eet ik niet, ik heb even gezocht maar kan niets vinden of er zwarte cijfers geschreven kunnen worden.

Ik heb ook nog even gezocht maar heb er geen berichten over gevonden.
Vanaf welke maand loopt het boekjaar?
 

Eef de Kip

Well-known member
Overigens zijn er dit jaar geen CL inkomsten en slechts de eerste ronde EL, verder hebben we een negatief transferresultaat van een paar miljoen maar ik neem aan dat dat niet gelijk zorgt voor een verlies. Er staat trouwens over de 100 miljoen op de bank dus we kunnen wel wat hebben natuurlijk.

Moeten ze als beursgenoteerd bedrijf ook halfjaarcijfers geven?

Ja, volgende maand zullen de halfjaarcijfers (1-7 tot 1-1) bekend worden gemaakt.
 

Pascallovic

Well-known member
Tete 10 tot 12 weken eruit met een gescheurde enkelband. Dat wordt de rest van het seizoen dus van Rhijn op de backpositie. Zal nu ook vast niet meer mogen vertrekken.
 

Eef de Kip

Well-known member
Ajax dreigt wederom een groot talent kwijt te raken uit zijn jeugdopleiding. Juan Familia-Castillo kan per direct overstappen naar de jeugdtak van Chelsea.

Eerder toonde ook Manchester United al belangstelling voor Familia-Castillo. De aanvallende middenvelder speelt op dit moment in de de B1-junioren van de Amsterdamse club. De zestienjarige speler maakt al sinds de E-jeugd deel uit van de opleiding van Ajax.

De afgelopen anderhalf jaar gingen vier Ajax-talenten Familia-Castillo voor naar buitenlandse topclubs: Javairo Dilrosun (Manchester City), Timothy Fosu-Mensah (Manchester United), Mink Peeters (Real Madrid) en Donyell Malen (Arsenal).

vi.nl




Ik dacht dat het wel mee viel bij ons maar ik zie nu pas dat er al aardig zijn weggekocht bij ons. Toch benieuwd van hoeveel we in de toekomst nog gaan horen.
 

SanMark.

Well-known member
Hopelijk is het een les om te beseffen dat je niet meer aan oud spelers moet gaan beginnen. Dus ook van der Vaart niet meer binnen halen als speler mocht je die optie ook nog kunnen krijgen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan