Transfernieuws Derde Divisie

Batigoal

Well-known member
Bij SteDoCo vertrekken komende zomer toch ook de nodige spelers, vooral 'oudgedienden'. Na doelman Ruud de Groot hebben nu ook goaltjesdief Willem Looijen, centrale verdediger Marvin Westerduin en clubjongen Pascal van Delden laten weten de club uit Hoornaar te verlaten.

RVVH heeft gewinkeld bij ons en trekt Josiemar van de Werp, Gilmaro van de Werp en Jordi Mosmans aan.

Ik las afgelopen week dat Mosmans de kleinzoon is van Mister RVVH Han van Loon. Mooi dat ook Mosmans bij RVVH gaat spelen.
 

Unregistere

Well-known member
Ik las afgelopen week dat Mosmans de kleinzoon is van Mister RVVH Han van Loon. Mooi dat ook Mosmans bij RVVH gaat spelen.

Waarschijnlijk is dat inderdaad ook de reden om naar RVVH te gaan. Hij zal denk ik in eerste instantie met name in het tweede elftal spelen, net als bij ons. Maar misschien verrast hij iedereen. Prima jongen in elk geval.
 
Koninklijke HFC heeft de nieuwe trainer voor volgend seizoen gevonden. Haarlemmer (!) Ted Verdonkschot komt over van Telstar waar hij momenteel assistent-trainer was.
 

Unregistere

Well-known member
Dat lijkt me geen verkeerde keuze van ze. En de reiskostenvergoeding blijft keurig binnen de perken!

Rijnsburgse Boys-speler Leon Tol keert na dit seizoen overigens terug naar oude liefde Volendam.
 

Unregistere

Well-known member
Rijnsburgse Boys neemt twee spelers over van Koninklijke HFC: verdediger Hidde Prijs en middenvelder Donny Verdam. Ook trainer Pieter Mulders verkast van Haarlem naar Rijnsburg, maar de contacten met de spelers zouden al eerder zijn gelegd. Met name Verdam vind ik een goede voetballer.
 

Unregistere

Well-known member
Volgens www.topklasser.nl zou FC Lienden niet blij zijn met IJsselmeervogels. Die club heeft contact gezocht met middenvelder Christiaan van Hussen. Hij schijnt een ontbindende clausule in zijn doorlopende contract te hebben, die het mogelijk maakt om over te stappen als Lienden niet bij de eerste zeven eindigt. De Vogels zouden hebben ge?nformeerd of hij in dat geval naar de Westmaat zou willen komen.

http://www.topklasser.nl/nl/nieuws-...zie-ijsselmeervogels-en-lienden-om-van-hussen

Als Lienden gewoon de tweede divisie haalt, is er dus niks aan de hand.
 

noordooster

Well-known member
Omdat Hans van der Haar ook zoiets in zijn contract had staan, zou Lienden hem bij promotie naar de tweede divisie aan zijn contract kunnen houden.
Echter, omdat Spakenburg contact erover heeft gehad met het Lienden bestuur vond men de overstap van van der Haar wel ok.
 

de waan

Well-known member
Van der Haar wordt ook een beetje overschat als trainer heb ik het idee.

Het succes van vorig jaar kan vooral op het conto van de scouting worden geschreven.
 

noordooster

Well-known member
Ik heb het idee dat beide topklassers uit spakenburg-bunschoten met het aantrekken van trainers en spelers nogal eens opportunistich te werk gaan.
En het voor lief nemen dat er zo nu en dan een trainer moet worden ontslagen en dat een bepaald percentage van de aangetrokken spelers mislukt.
 

Keyser S?ze

New member
Ik verneem toch best veel goede geluiden uit Lienden m.b.t. Van der Haar. Het is wel een echte trainer voor een prestatieclub. Alleen met de eerste 11 bezig en de rest is niet interessant.
 

Unregistere

Well-known member
Nelson Vieira Tavares da Veiga is ook weer eens opgedoken. Vleugelspits met een Leonidas-verleden, die meermaals bij de Rotterdammers voetbalde. Tussendoor maakte hij enkele buitenlandse avonturen mee, werkte zonder resultaat heel veel stages af bij Nederlandse BVO's en zat volgens mij nu zonder club. Barendrecht laat hem een weekje meetrainen. Wie weet.
 
G

Gast

Guest
Raar gedoe. En een tekort van 60.000. Hoe krijg je het voor elkaar
 

Unnekuukse

Active member
IJsselmeervogels haalt wederom speler op in Cuijk. Na Schaap en Ozturk vorig seizoen nu rechtervleugelverdediger Shannon Carmelia.
 

Unregistere

Well-known member
Barendrecht heeft ook twee nieuwe spelers aangetrokken. Marlon Oranje (Zwaluwen) komt naar de Bongerd en wordt daar dus herenigd met zijn oude trainer Adrie Poldervaart. Nuttige aanwinst, kan op vrijwel alle offensieve posities uit de voeten. Van SHO komt Wilshon Lima over, een vleugelverdediger.
 
Bovenaan