Primera División

Xisco

Member
De transferban van Bar?a is net verlopen, maar nu heeft de FIFA de andere twee Spaanse topclubs op de korrel. Real en Atl?tico Madrid kunnen voor hetzelfde vermeende vergrijp - onregelmatigheden met het vastleggen van jeugdspelers - eveneens een jaar geen nieuwe spelers inschrijven. De straf moet komende zomer ingaan.
 

JMD

Well-known member
Nee, die hadden ze al gehaald, ze mochten ze alleen nu pas registreren.
Die 77 spelers kunnen nu dus pas spelen, dus zijn ze effectief nu gehaald. Wanneer ze getekend hebben is niet relevant.

Real en Atletico zal dat op diezelfde manier gaan doen. Die mogen een tijd geen spelers halen, maar laten al allerlei spelers tekenen, zodat ze als de deadline van de 'schorsing' voorbij is, de selectie ineens weer op pijl is.

Was het niet zo dat de 'ban' bij Barcelona nog 1 jaar werd opgeschoven, zodat ze zich er op konden voorbereiden? Mag toch hopen dat de FIFA dit keer niet aan dat soort onzin doet.
 

Batigoal

Well-known member
De belangrijkste vraag is of de schorsing zou gaan gelden vanaf het eerste moment dat men spelers kan registreren voor het nieuwe seizoen.
 

Makanaky

Well-known member
Was het niet zo dat de 'ban' bij Barcelona nog 1 jaar werd opgeschoven, zodat ze zich er op konden voorbereiden? Mag toch hopen dat de FIFA dit keer niet aan dat soort onzin doet.

Als ze 1 lijn willen aanhouden moet de FIFA dat ju?st doen.
 

Xisco

Member
Na het schijnt hebben onder meer de zoons van Zidane aanleiding gegeven tot de transferstraf voor Real Madrid. Het veel gehoorde patroon is dat de tienerzoon gehaald wordt voor de jeugdopleiding en de vader dan ook een baantje krijgt, maar in het geval van de Zidanes zal het eerder andersom zijn.
 

Marc070987

Member
Vanmiddag speelt Las Palmas thuis tegen de koploper uit de La liga. Ik ben benieuwd of we een uitverkocht huis hebben, we hebben een capaciteit van rond de 32.000 en een gemiddelde van 19024 bezoekers per wedstrijd dit seizoen.

Eind vorig seizoen is de verbouwing van het Estadio de Gran Canaria begonnen. Niet om de capaciteit te vergroten, maar om de sintelbaan te verwijderen en de tribunes dichter naar het veld te brengen. Dit proces is helemaal afgerond, wat er met de grada Naciente gaat gebeuren is nog niet bekend... De stoeltjes krijgen een likje verf en dit is tot nu toe het resultaat:

CY3oyeeWYAEEeaU.jpg:large
 

Max

Administrator
Forumleiding
Primera Division

Primera Division

Kaarten worden toch tegen woekerprijzen verkocht? Seizoenkaarthouders geen recht om gratis binnen te komen? Ik ben benieuwd.

Eibar maandag tegen Granada. Die pot winnen en handhaving kan nauwelijks meer misgaan. Al hoewel het vorig seizoen toch mis ging. Dat was echter wel een heel uitzonderlijk slechte tweede seizoenhelft.
 

Marc070987

Member
Rust bij Las Palmas tegen Atletico. Las Palmas speelde een goede eerste helft, waarin het zeker niet minder is dan koploper uit Madrid. Precies op het moment dat Las Palmas de grootste kansen kreeg scoorde Atletico de 0-1. Een gelijke stand was naar mijn idee een betere afspiegeling geweest van het spelbeeld.

Op naar de tweede helft, waarin we in ieder geval een doelpunt verdienen. Waarschijnlijk gaan we gewoon met 0-2/0-3 onderuit, maar het valt me tot nu toe goed mee hoe we spelen.

@Max

Dat van die woekerprijzen en dat seizoenkaarthouders moeten betalen is alleen tegen Real Madrid en Barcelona. Tegen Atletico valt het voor Spaanse begrippen nog mee, goedkoopste kaarten waren € 38,00 en de duurste € 150,00. Tegen zowel Real als Barcelona worden de kaarten rond de € 120 a € 150 en schijnen de seizoenkaarthouders een combinatiepakket te kunnen kopen, die zouden uitkomen op € 150,00 voor beide duels.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Al na drie minuten krijgt de keeper van Athletic Bilbao rood, omdat hij de doorgebroken Suarez neerhaalde. Volgens de regels niet onterecht, maar ik vind het altijd zo zuur. Geef die man geel en een penalty tegen.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Een van de meest belachelijke regels in het voetbal inderdaad. Afschaffen en snel! Wel weer een magistrale avond voor Barcelona trouwens, terwijl ik het idee had dat ze op 70% balden.
 
Bovenaan