Overige sporten en evenementen

JMD

Well-known member
25-0 geworden, Rusland won zondag met 29-0.

Overmorgen dan Portugal, dat vandaag met 21-5 verloor en zondag met 27-3...
Aangezien de beste 4 doorgaan naar de kwartfinale was die plek van tevoren al zeker. De poulefase gaat dus om een goede uitgangspositie te krijgen, het zal met Rusland en Griekenland gaan strijden om plaats 1 t/m 3.
 

ALenstra

Well-known member
Vanaf volgend jaar weer NFL in Los Angeles. De St.Louis Rams keren na 21 jaar weer terug naar Los Angeles. Mogelijk komt er zelfs een 2e team bij in Los Angeles aangezien de Oakland Raiders of de San Diego Chargers ook diezelfde kant op willen.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Oakland heeft voorlopig de aanvraag weer terug getrokken en San Diego krijgt een jaar de tijd om te beslissen wat ze willen. De situatie is nu zo dat San Diego de 1e keus heeft en als zij niet verhuizen, mag Oakland kiezen of ze het wel of niet gaan doen.
 

erka

Well-known member
Fannemel springt in de kwalificatie van het WK-skivliegen al eventjes 233 meter.
 
Laatst bewerkt:

erka

Well-known member
Na de 1e dag op het WK Skivliegen staat de Noor Gangnes 1e, Prevc 2e en Kraft 3e. Prevc had wel de verste sprong met 243 meter. Dat was een nieuw schansrecord.

 
Laatst bewerkt:

JMD

Well-known member
Zo meteen om 12.30 begint 1 van de 2 mooiste afdalingen van het jaar: de Lauberhornrennen uit Wengen, vooral lastig door de lengte, de skie?rs moeten meer dan 2 minuten skie?n. Verder halverwege een idioot smal stuk, een passage door een smal viaduct (bij 100 km/u) en een laatste sprong naar de finish, die gelukkig/helaas wat minder scherp is dan vroeger.

De andere mooie is de Hahnenkammrennen in Kitzb?hl, die is volgende week zaterdag.
 

JMD

Well-known member
Jammer. Ze starten lager, dus niet het hele traject.
Maakt het toch minder mooi.
 

erka

Well-known member
Yep, maar toch wel mooi. Hoe moeilijk zijn die smalle stukken wel niet. Plus dat je pas ziet hoe steil het is als je zelf ooit op die piste bent geweest. Lauberhorn heb ik op gestaan bij de start, weliswaar in de zomer, maar dat is me toch een potje steil.
 

JMD

Well-known member
Yep, maar toch wel mooi. Hoe moeilijk zijn die smalle stukken wel niet. Plus dat je pas ziet hoe steil het is als je zelf ooit op die piste bent geweest. Lauberhorn heb ik op gestaan bij de start, weliswaar in de zomer, maar dat is me toch een potje steil.

Staat idd ook nog op mijn lijst om daar eens in de zomer langs te gaan. Is volgens mij ook makkelijk bereikbaar met dat treintje.

NL waterpolodames in de 3e periode met 9-5 voor tegen Rusland, worden dus normaal gesproken groepswinnaar, want laatste duel is tegen Griekenland en die wonnen alleen van Turkije en portugal.
 

JMD

Well-known member
DE Nederlandse zaalhockeyploeg is gedegradeerd op het EK... Ongelooflijk.
 

ALenstra

Well-known member
Werd nog even spannend bij Carolina Panthers-Seattle Seahawks, de Panthers stonden met 31-0 voor maar het werd uiteindelijk 31-24 waardoor de Panthers in de conference finale staan van de NFL. Tegenstander volgende week zijn de Arizona Cardinals.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Wat een kut dag, Seahawks en de Steelers eruit. 4 :hsv: ploegen bij de laatste 4
 

ALenstra

Well-known member
Vannacht om 0.30 de Superbowl. Het is alweer de 50e superbowl en dit keer gaat het tussen de Carolina Panthers en de Denver Broncos. Plaats van handeling is het Levi's Stadium in Santa Clara vlakbij San Francisco. Voor Quarterback Peyton Manning van de Broncos kan het zijn laatste wedstrijd in de NFL zijn aangezien er geruchten gaan dat hij stopt. Dit geldt niet voor zijn collega quarterback Cam Newton bij de Panthers die nog een aantal jaren mee kan.

De Carolina Panthers eindigden de reguliere competitie met 15-1 en versloegen in de playoffs de Seattle Seahawks en de Arizona Cardinals.

De Denver Broncos eindigden de reguliere competitie met 12-4 en versloegen in de playoffs de Pittsburgh Steelers en de New England Patriots.

De laatste keer dat beide teams elkaar troffen was in november 2012, toen won Denver met 36-14 bij Carolina.
 

Pascallovic

Well-known member
Beachvolleyballer verkrachtte meisje (12)

Londen- Schuldig, schuldig, schuldig. Dat zijn de spaarzame woorden van de Nederlandse beachvolleyballer Steven van de V.

In Aylesbury Crown Court, een plaatsje net buiten de M25 rondweg rond Londen, is de Nederlandse baechvolleyballer maandag schuldig bevonden aan verkrachting van een 12-jarig Engels meisje. Het gaat in totaal om drie verkrachtingen, waarbij het er volgens de Engelse wet niet toe doet of er sprake was van dwang of niet. De leeftijd van het slachtoffer is zodanig dat er sprake is van verkrachting.

Van de V. werd maandag in Aylesbury bijgestaan door Rakesh Bhasin, van het Londense advocatenkantoor Steel & Shamash. Bhasin zegt geen toestemming te hebben van zijn cli?nt om de pers te woord te staan. Wel bevestigt hij dat de gevangenisstraf voor Van de V. op 21 maart wordt bepaald. Een vertegenwoordiger van het gerechtshof in Aylesbury bevestigt dat er een veroordeling is voor drie vergrijpen, waarbij de verdachte in alle drie de gevallen schuld heeft bekend.

Volgens Britse media is Van de V. op 2 augustus 2014 vanuit zijn woonplaats Den Haag naar het in de buurt van Aylesbury gelegen Milton Keynes gereisd. Via sociale media had hij contact gelegd met het slachtoffer. Van de V. was indertijd op de hoogte van de leeftijd van het meisje. Na aankomst ging het stel naar het nabijgelegen Furzton Lake, waar de eerste verkrachting plaatsvond. Diezelfde dag vond een volgende overtreding plaats in een pand in Milton Keynes. Voor Van de V. de volgende dag terugkeerde was sprake van een derde verkrachting.

De zaak is behandeld door het Thames Valley Police korps. Van de V. is op 8 januari van dit jaar uitgeleverd aan de Britse politie.

Bron: telegraaf.nl

Wat een idioot.
 
Bovenaan