Championship en lager

Status
Niet open voor verdere reacties.

JMD

Well-known member
Vandaag teruggekomen van 4 dagen Zuid Engeland, met bezoek aan 2 duels: Portsmouth - Luton en Brighton - Ipswich.

Bij Portsmouth was vooral het stadion fantastisch om te zien. Oud (uit 1898), midden in een woonwijk, en die fa?ade (die al duizenden keren gefotografeerd is) maakt het helemaal af. Het duel was een echt kick-and-rushduel dat eindigde in 0-0.
Brighton speelt sinds 2011 in het Amex-stadion en dat is met recht een van de mooiste nieuwbouwstadions die ik heb bezocht. Mooi stadion, compact. Bij Brighton speelde Rajiv Van la Parra (ex Heerenveen), die werd verkozen tot man of the match, maar ook hij kon niet voorkomen dat Brighton weer niet won en met 0-1 onderuit ging tegen mede-playoffkandidaat Ipswich. Bij Brighton viel Elvis Manu een minuut of 10 voor tijd in.

Als het goed is over 3 weken weer naar een Engels duel, Charlton.
 

Shayman

New member
Pompey is echt een geweldige en gastvrije club, we waren daar toen ze nog "gewoon" PL speelden en na een klein babbeltje werden we al trots uitgenodigd voor een tour door het stadion en mochten we zelfs even heel voorzichtig op het gras lopen. Ik had daarvoor er weinig mee maar was zo leuk dat ik het echt erg vind dat ze zijn afgegleden.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Brighton verliest alweer, 0-3-3 in de laatste 6 duels. Die zakken zo'n beetje elk jaar wel weg na een goede start.
 

Nik

Member
Brighton gaat nog wel verder wegzakken vrees ik.

QPR ook weer verloren. Sinds de komst van Hasselbaink na 6 wedstrijden nog niet gewonnen. Vandaag tegen Hull was echt niet om aan te gluren.

Morgen om 16.00uur trouwens Middlesbrough vs Derby, de nummers 1 en 2, en ook de twee sterkste ploegen van de Championship.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Hehehe, ik zie Jimmy al met een bakken geld naar buiten lopen eind januari.
 

Nik

Member
Championship en lager

Kieftenbeld scoorde vanmiddag zijn eerste en tevens winnende goal voor Birmingham. In de 89e minuut gleed hij de 2-1 binnen tegen Brentford !
 

Pascallovic

Well-known member
Hasselbaink toch een beetje een hype of is QPR gewoon zo slecht?
Altijd de vraag natuurlijk wat de invloed van de trainer is. Hij presteerde heel knap met Burton Albion, al deed men het voor zijn komst ook al goed. Bij QPR is het juist andersom. Ik had die club niet genomen in zijn positie.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Vanmiddag in Cambridge geweest, Cambridge United - AFC Wimbledon is 1-4 geworden. Een toch onverwacht grote overwinning, Cambridge stond voor ons en de eerste helft was matig van beide kanten, 1-1 bij rust. De 2e helft was Wimbledon plotseling ijzersterk en Cambridge raakte geen bal meer. Heel lekker dit, 2 uitwedstrijden op rij gewonnen en 7 uitwedstrijden op rij ongeslagen. Nu nog thuis meer punten halen, want de vorm thuis is drama...
 

Shayman

New member
Leuk stadionnetje! Hadden ze die geweldige broodjes nog die ze volproppen met gebakken spek en honingsaus erover?
 

Batigoal

Well-known member
Koploper Middlesbrough heeft de topper tegen nummer 2 Derby County met 2-0 gewonnen en nu ziet het er erg goed uit. Boro heeft met een wedstrijd minder gespeeld 4 punten voorsprong op Derby en 5 op Hull City. Leuke ploeg heeft Karanka er van gemaakt, ze mogen van mij wel promoveren.
 

Nik

Member
Zeker, Middlesbrough is ook (logischerwijs) de best spelende ploeg tot nu toe. Achterin geven ze niks weg, en hebben de laatste 8 wedstrijden geen tegengoal meer gehad. Derby heeft ook een heel leuk team, en zullen denk ik het meeste aanspraak maken op de tweede plaats.

Voor de liefhebbers staat o.a. de samenvatting van Boro-Derby, en de goal van Kieftenbeld op onze website!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan